El Llevant acomiada la temporada amb triomf (4-1)

L'equip granota ha sigut l'únic que ha guanyat en l'última jornada, en què el Vila-real ha perdut per 1-0 contra el Reial Madrid i el València ha caigut per 5-1 a Eibar

Les jugadores granotes celebren un dels gols
Les jugadores granotes celebren un dels gols / LaLiga

L'última jornada de la Primera Divisió Femenina, amb tot decidit per als equips valencians, ha deixat només una victòria. El Llevant ha sigut l'únic equip que ha aconseguit sumar els tres punts després de guanyar amb autoritat el Granadilla Tenerife (4-1). El Vila-real ha perdut per 1-0 contra el Reial Madrid, i el València ha caigut golejat a Eibar (5-1).

El Llevant ha tancat la temporada amb bon sabor de boca en véncer per 4-1 el cinqué classificat, el Granadilla Tenerife. Alba Redondo, Irene Guerrero, Leire Baños i Érika González han sigut les golejadores granotes, que han acabat la Lliga en sisena posició.

El Vila-real ha plantat cara al Reial Madrid, però ha perdut per 1-0 en l'últim partit de la primera temporada en la màxima categoria del futbol estatal. Les blanques, que amb aquest triomf es classifiquen per a la Champions, només han pogut batre Pamela Tajonar amb un penal. L'equip de Sara Monforte conclou en una més que meritòria dotzena posició en l'any del debut en Primera.

La cara negativa de la jornada l'ha protagonitzada el València, que ha patit una golejada (5-1) en la visita a l'Eibar, ja descendit. L'equip d'Andrea Esteban, que va aconseguir la permanència fa una setmana, s'ha vist superat en tot moment per les basques.

També et pot interessar

stats