El Llevant acomiada la temporada amb l'afició (2-2)

Els de Paco López no han pogut trencar contra el Cadis la ratxa de set partits sense guanyar

Álvaro Negredo i Rober Pier lluiten per un baló aeri
Álvaro Negredo i Rober Pier lluiten per un baló aeri / LaLiga

El Llevant i el Cadis han empatat a 2 en l'última jornada de la Lliga, en un partit sense al·licients, si no fora perquè ha sigut l'únic partit de la temporada amb públic a les graderies del Ciutat de València.

Un total de 5.000 abonats de l'equip granota han tornat al seu estadi 439 dies després i l'han vist canviat, ja que és la primera vegada que ha pogut haver-hi públic des de la remodelació.

Una ocasió perfecta per a trencar la mala ratxa amb la qual arribava el conjunt de Paco López: amb la salvació a la butxaca, però set jornades sense conéixer la victòria. Un objectiu que se li ha posat de cara quan Roger Martí ha marcat als huit minuts de joc.

Poc després ha arribat la igualada d'Álvaro Negredo, que ha hagut de ratificar el VAR, i Carlos Akapo ha fet el segon dels andalusos. Dos exvalencianistes han amargat la festa granota. Gonzalo Melero, en la segona part, ha fet l'empat definitiu.

El Llevant tanca la temporada amb 41 punts, el pitjor registre amb el tècnic de Silla a la banqueta. Ara, temps de descansar, fer faena als despatxos i afrontar una nova temporada en la qual, com hui, hi haja afició a les graderies.

També et pot interessar

stats