El Llevant acaba la pretemporada invicte

Granotes i Orelluts tanquen la pretemporada amb un partit que s’ha inclinat del costat de l’equip de primera per la mínima.

Coke, autor del primer gol llevantinista
Coke, autor del primer gol llevantinista

Amb un ull ja posat en la Lliga, el Llevant i el Castelló han jugat l’últim amistós de la pretemporada. Després del partit jugat contra el Villarreal ahir, Paco López ha reservat als teòrics titulars i ha apostat per donar minuts als del planter i a alguns dels nous fitxatges com Dani Gómez o Son.

El gol no s’ha fet esperar i en el minut 12 Coke Andújar ha rematat de cap una falta ben executada per Hernani. Els dos futbolistes busquen el seu lloc entre els 25 elegits pel tècnic de Silla. No s’ha adormit el Castelló, que tan sols dos minuts després intentava la vaselina des de les botes de Josep Señé.

A la represa Juanjo Ortuño ha pogut igualar l’enfrontament però la pilota no ha volgut entrar. El Castelló ha lluitat fins al final del partit posant tota la carn en l’olla i tenint la possessió del baló, però els detalls de qualitat de l’equip de López han inclinat la balança cap al seu costat.

També et pot interessar

stats