El Llevant acaba la Lliga tercer

L'equip granota ha perdut contra l'Atlètic de Madrid (1-0) en l'últim partit d'una gran temporada, culminada amb el premi de la classificació per a la Champions

Zornoza tracta de desfer-se de la marca d'una jugadora rival
Zornoza tracta de desfer-se de la marca d'una jugadora rival / LaLiga

El Llevant ha posat punt final a una gran temporada amb una derrota intranscendent contra l'Atlètic de Madrid (1-0). L'equip granota ha acabat la Lliga tercer, una posició que els dona la classificació per a disputar la Champions la campanya que ve.

L'equip de María Pry depenia d'un miracle per a ser subcampió, ja que havia de guanyar per golejada i necessitava una derrota del Reial Madrid, que no s'ha produït. Però la derrota contra l'Atlètic del Madrid deixa un regust dolç, ja que no taca el gran rendiment de tot l'any, amb dues finals en la Supercopa i en la Copa, ni afecta a la classificació per a jugar a Europa. Això sí, el tercer lloc els obliga a jugar dues rondes prèvies per a accedir a la fase final de la Champions.

L’Atlètic de Madrid s’ha mostrat superior, però el domini no s’ha traduït en gol fins a l’equador de la segona part. Quan millor estava el Llevant, un llançament de Ludmila ha pegat en el pal i ha acabat entrant després de rebotar en l'esquena de Paraluta. La portera granota no ha acabat el partit en veure una roja directa per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea.

El València tanca la Lliga amb derrota (1-3)

El València ha acomiadat la temporada amb una derrota contra la Reial Societat (1-3). Aquest partit s'ha jugat al Luis Suñer Picó d'Alzira perquè el club està canviant la gespa de l'Antonio Puchades.

Les jugadores del València celebren el gol
Les jugadores del València celebren el gol / LaLiga

La Reial Societat s'ha avançat en la primera part amb gols d'Amaiur i Franssi. En la represa, les donostiarres han fet el tercer, obra una altra vegada d'Amaiur. Julia Aguado ha fet el gol de l'honor per al València en les acaballes del duel. La derrota ha propiciat que l'equip de José Bargues perda una posició en l'última jornada i acabe la Lliga en novena posició. Tot i això, el balanç de la temporada és positiu, ja que s'ha aconseguit l'objectiu de la permanència sense patir.