El Llevant acaba l'any en zona Champions

L'equip granota ha guanyat 2-1 al Madrid CFF i es manté en la part alta de la taula

Casado celebra el gol
Alharilla Casado celebra el gol / La Liga

El Llevant tancarà l'any 2022 en els llocs que donen accés a jugar la pròxima edició de la Champions League després de véncer el Madrid CFF 2-1 a la Ciutat Esportiva de Bunyol.

L'equip granota s'ha avançat en l'equador de la primera part gràcies a un gol de penal d'Érika González, però les madrilenyes han empatat només cinc minuts més tard. En la represa, l'equip visitant ha posat en molts problemes les llevantinistes, però no han tingut encert a porteria. Alharilla Casado sí que ha encertat i ha donat tres punts d'or a les de José Luis Sánchez Vera.

El Vila-real rescata un punt

El Vila-real ha sumat un bon punt en la visita al Llevant les Planes (2-2) en un partit en què ha hagut de jugar tota la segona part amb una futbolista menys.

Shiela Guijarro ha avançat les groguetes poc abans del descans amb un gol des dels onze metres, però poc després l'àrbitra ha expulsat Bicho. Les catalanes han aprofitat la situació per a donar-li la volta al partit en la represa, però quan ja celebraven el triomf, novament Sheila ha posat les taules en el marcador en el minut 89.