El Linense aigualeix Castàlia (0-2)

Els andalusos han trencat la ratxa de tres victòries seguides dels alb-i-negres en el primer dia de les Festes de la Magdalena

Els jugadors orelluts lluiten per una pilota
Els jugadors orelluts lluiten per una pilota / Twitter: @cdcastellon

Aquest dissabte era un dia gran a Castelló de la Plana. Tres anys després, es tornaven a celebrar les Festes de la Magdalena. I a l'estadi de Castàlia l'equip de la ciutat, en ratxa després de tres triomfs seguits, tenia l'opció de consolidar-se en els llocs de promoció d'ascens a Segona Divisió.

Però primer l'oratge i després el Linense han deslluït un dia festiu a Castelló de la Plana. La pluja ha obligat a suspendre el Pregó pels carrers de la ciutat i l'equip andalús ha aigualit el bon moment dels orelluts en derrotar-los per 0-2 a Castàlia.

Els gols de Mena i Gerard en la segona part han sentenciat un Castelló espés, que podria acabar la jornada fora dels cinc primers llocs de la taula. Els alb-i-negres esperen que el final de les Festes de la Magdalena, la setmana que ve, els sone més sort en la visita a Andorra, un rival directe en la lluita per l'ascens.

El Vila-real B torna a entropessar a casa

El Vila-real B no acaba de superar la crisi de resultats. Tot i la victòria la jornada passada contra l'UCAM Múrcia, el filial groguet ha tornat a entropessar a casa en empatar a zero gols contra el Nàstic de Tarragona. Amb només cinc punts dels últims quinze en joc, l'equip de Miguel Álvarez s'allunya del primer lloc del grup segon de Primera RFEF, que dona l'ascens directe a Segona Divisió.

El Nàstic, l'equip menys golejat del grup, ha aconseguit tancar la seua porteria en un duel molt igualat en què les defenses s'han imposat als atacs. Però la pitjor notícia per als groguets ha sigut la lesió de Nikita Iosifov en la primera part. L'equip de Miguel Álvarez ha acabat el partit amb un home menys després de l'expulsió de Jackson ja en els últims minuts per simular un penal.

L'Alcoià s'oblida de guanyar

L'Alcoià ha encadenat la quarta setmana seguida sense conéixer la victòria en empatar a zero en la visita al San Fernando. L'equip de Vicente Parras trenca la dinàmica de derrotes, però deixa escapar una bona ocasió de reenganxar-se a la lluita pels llocs de play-off d'ascens a Segona contra un rival directe.

Tot i que la distància respecte al cinqué lloc no és excessiva, només cinc punts, el problema és que la zona de descens a Segona RFEF està cada vegada més prop. I la setmana que ve els alcoians no tenen un partit fàcil, ja que reben el Vila-real B, segon classificat, al Collao.