Les lesions preocupen en un València CF curt d'efectius

Sergi Canós ha sigut l'últim a caure en una llista amb diversos efectius lesionats

El València CF comença a estar en la reserva

El tècnic del València CF, Rubén Baraja, continua preparant el partit de dissabte contra l'Almeria. Ho fa amb la infermeria plena. Aquest dijous, Gabriel Paulista ha pogut treballar durant una part de la sessió amb la resta del grup, Foulquier continua a banda i Jesús Vázquez no s'ha entrenat. 

Una situació que el deixa amb pocs efectius de la primera plantilla. De fet, Baraja ja ho va avisar només acabar el mercat de fitxatges: "la plantilla és curta". I eixa plantilla curta i eixos esforços extra ja tenen les primeres conseqüències en forma de lesions i jugadors al límit.

Sergi Canós es va trencar contra l'Atlètic de Madrid i se suma a les baixes ja mencionades de Foulquier, Gabriel Paulista, Jesús Vázquez; o la d'Alberto Marí. A tots ells s'ha d'afegir el cansament de jugadors com Gayà, Thierry o Diego López, que no han pogut aguantar els 90 minuts en els últims partits.

Meriton i Corona apostaren per un vestidor molt just en un mercat amb pocs fitxatges. Una aposta arriscada que ara ha provocat que Baraja haja de competir a Almeria amb un equip ple de baixes i en reserva.

També et pot interessar

stats