Leo Messi: "Aquest és el final d'una etapa i ja no torna"

L'argentí ha fet una roda de premsa de comiat en què no ha parat de plorar

Messi plorant en la roda de premsa de comiat del FC Barcelona
Messi plorant en la roda de premsa de comiat del FC Barcelona

La marxa de Leo Messi ja és una realitat. L'argentí ha fet una roda de premsa de comiat del FC Barcelona en què ja ha entrat entre plors i un sentit aplaudiment.

Messi ha assegurat que no s'esperava que es poguera donar aquesta situació i que tant ell com la seua família volien quedar-se en el Barça. Tot el contrari del que sí que va succeir la temporada passada, quan va enviar el burofax, com ha dit.

L'argentí ha explicat que, encara que se'n va, sap que tornarà d'ací a uns anys. "He crescut amb els valors d'aquest club, he passat moltes coses bones i roïnes i això em va fer créixer i ser la persona que soc", ha dit.

No obstant això, sap que aquest "és el final i que no tornarà", en referència al fet que no es vestirà com a futbolista del Barça mai més.

El futbolista també ha explicat que li hauria agradat acomiadar-se del club d'una altra forma, amb el camp ple i la gent cridant el seu nom.

Negociacions amb el PSG no tancades

La marxa de Messi del FC Barcelona suposa un gran terratrémol per al futbol mundial. De fet, el futbolista ha assegurat que, des que es va saber que no renovaria, ha rebut gran quantitat de telefonades i missatges de diferents clubs per a poder fitxar-lo.

Un dels que es vol aprofitar d'aquesta situació és el PSG. L'argentí ha explicat que el club francés és una possibilitat, però que no està tancada, només en negociacions.

Sobre el fet que el PSG es puga enfrontar al Barça en el futur, Messi ha assegurat que és un guanyador, que ha de seguir el seu camí i que tractarà d'aconseguir el nombre més gran de títols possibles per a arribar a la xifra d'una altra llegenda com Dani Alves.

No hi ha hagut opció de renovar

Sobre la possibilitat de renovar amb el FC Barcelona, el futbolista no ha parat de repetir que ha fet tot el que estava al seu abast per renovar. "Vaig baixar un 50% la meua fitxa. No se'm va demanar res més. Vam fer tot el possible i no es va poder. Es diuen moltes coses que no són veritat", ha matisat.

A més, l'argentí ha volgut tancar qualsevol rumor sobre la seua relació amb el president de la Lliga, Javier Tebas. "No tinc cap problema amb Tebas", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats