La permanència haurà d'esperar

El Vila-real B ha perdut 1-0 contra el Leganés i manté deu punts sobre la zona de descens amb 18 en joc

Karrikaburu celebra el gol
Karrikaburu celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
15 d'abril 2023 - 14:50 Actualitzat: 16 d'abril 2023 - 23:23

El Vila-real B ha encadenat dues derrotes seguides i quatre jornades sense guanyar en perdre 1-0 contra el Leganés a Butarque. Tot i l'entropessada, el filial groguet manté un còmode avantatge sobre la zona de descens a Primera RFEF, que continua a deu punts. Això sí, la salvació matemàtica haurà d'esperar almenys dues setmanes més.

L'equip de Miguel Álvarez ha patit un contratemps en els primers minuts de joc, amb al lesió de Pablo Íñiguez, que ha obligat a fer entrar Abraham en el seu lloc. La igualtat ha sigut la tònica d'un partit sense massa ocasions de gol. I en una acció aïllada, poc abans del descans Karrikaburu ha avançat els locals.

El guió s'ha mantingut en la represa i les ocasions de gol han brillat per la seua absència. De fet, la millor ocasió grogueta per a empatar el duel ha arribat en els minuts finals, amb un llançament d'Ontiveros que ha acabat en el travesser. Caldrà trencar la mala ratxa la setmana que ve en la visita de l'Albacete a la Ceràmica.