Róber Ibáñez manté la ratxa del Llevant (2-2)

Un gol del migcampista en temps afegit permet a l'equip granota encadenar quinze jornades sense perdre

Rober Ibáñez celebra el gol
Rober Ibáñez celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
21 de gener 2023 - 19:47 Actualitzat: 22 de gener 2023 - 17:30

Rober Ibáñez, amb un gol en temps afegit, ha rescatat un punt per al Llevant contra el Leganés (2-2), que amplia a quinze la ratxa de partits sense perdre en la Lliga. Això sí, l'equip granota s'allunya a quatre punts del segon lloc, que marca l'ascens directe, després de les victòries de l'Eibar i Las Palmas.

El Leganés ha començat dominant i ha disposat de les primeres ocasions de gol, que ha desbaratat Dani Cárdenas. I pràcticament en la primera aproximació del Llevant a l'àrea rival ha arribat el gol. L'exgranota Franquesa ha comés un penal sobre De Frutos, que ha transformat Campaña, però l'alegria ha durat ben poc, ja que només quatre minuts després Arnaiz ha restablit la igualada en el maracdor. Poc abans del descans, els madrilenys s'han pogut posar per davant, però Cárdenas ha aturat la pena màxima llançada per Arnáiz.

Només començar la represa, el pal ha escopit el llançament de Pablo Martínez i, novament Arnáiz, aprofitant una errada de Postigo, ha capgirat el marcador. Amb aquest marcador, el Leganés ha fet un pas arrere i el Llevant s'ha bolcat en atac en busca de l'empat. Però el temps passava i les ocasions no arribaven. Fins que, ja en temps afegit, Róber Ibáñez ha aprofitat un baló mort a l'àrea per a fer l'empat.

El Llevant es manté tercer, però s'allunya de la zona d'ascens directe. La setmana que ve, en la visita del Burgos al Ciutat de València, caldrà tornar a la senda del triomf.