L'Elx tanca un tram final de temporada pèssim (2-0)

L'equip franjaverd, que ha perdut a Butarque, només ha sumat 6 dels 33 últims punts en joc

Mourad, en una acció del partit
Mourad, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
01 de juny 2024 - 13:36 Actualitzat: 02 de juny 2024 - 21:31

L'Elx ha acomiadat una temporada decebedora amb una altra derrota (2-0), esta vegada a Butarque, contra el Leganés, que s'ha proclamat campió de Segona, i acompanyarà el Valladolid a Primera. No ha millorat la imatge que han donat els franjaverds en l'últim partit de Sebastián Beccacece a la banqueta i l'equip acaba la Lliga en una discreta onzena posició.

Les nombroses baixes han obligat el tècnic argentí a fer molts canvis en l'alineació. Els il·licitans han començat el duel dominant, però no aconseguien crear perill a la porteria rival. En canvi, els madrilenys han marcat pràcticament en les dos primeres aproximacions a l'àrea franjaverda. Miguel de la Fuente, en el minut 10, i Juan Cruz, en el temps afegit del primer acte, han aprofitat la passivitat defensiva visitant per a sentenciar el triomf i certificar l'ascens.

En la represa a penes ha passat res. El Leganés s'ha dedicat a deixar passar el temps sense córrer riscos, sabedor que tenia l'objectiu assolit. I l'Elx a penes ha posat ganes per a tractar de fer almenys un gol. La temporada que ve, amb un nou titular a la banqueta, caldrà tornar a buscar l'ascens a Primera Divisió.

També et pot interessar

stats