Layhoon: "Tenim la plantilla completa i l'entrenador està content amb ella"

La presidenta del València CF ha assegurat que el mercat de fitxatges del club està tancat

Layhoon: "Tenim la plantilla completa i l'entrenador està content amb ella"

Layhoon Chan ha comparegut per primera vegada en la seua segona etapa com a presidenta del València i ha tancat la porta a possibles noves incorporacions: "El mercat està tancat, tenim la plantilla completa i l'entrenador està content amb ella".

La nova presidenta del València ha assegurat que ha vingut per a reconstruir el club, sobretot en l'aspecte social, i que les obres del nou Mestalla són molt importants per a ella. Això sí, ha explicat que ara li toca a l'Ajuntament de València donar-los la llicència per a començar a treballar. També ha dit que han presentat al·legacions a la caducitat de l'ATE perquè no hi estan d'acord jurídicament.

Pel que fa a la vessant esportiva, Layhoon ha apuntat que les renovacions de José Luis Gayà, Hugo Guillamón i Giorgi Mamardashvili estan en marxa i també s'ha referit a l'eixida de Carlos Soler. “Li vam oferir el millor contracte de la història del club, però ell ha preferit seguir la seua carrera en un altre lloc”, ha asseverat. Per últim, ha avançat que busquen un director esportiu experimentat perquè volen enfortir aquesta part del club.

També et pot interessar

stats