Layhoon: "Peter Lim no té intenció de vendre el club"

La directiva ha contestat les preguntes dels periodistes en una tensa roda de premsa

Tensa roda de premsa a la Ciutat Esportiva del Vila-real

Tensa roda de premsa la que hi ha hagut a la ciutat esportiva de Paterna amb la directiva del València. La presidenta, Layhoon, el director esportiu, Miguel Ángel Corona; i el director corporatiu, Javier Solís, s'han presentat en un esdeveniment per a contestar a les preguntes dels periodistes.

Molts temes han estat damunt la taula. Un dels principals és el que fa referència a la venda del club. En aquest sentit, la presidenta ha assegurat que el propietari Peter Lim no ha rebut cap oferta creïble per a comprar el club i que tampoc està interessat a vendre'l. "El compromís de Peter Lim no ha canviat", ha dit i ha matisat que no tenen cap intenció de fugir.

Unes respostes que venen motivades per les preguntes sobre la crisi a tots els nivells del club. En aquest sentit, la presidenta assegura que treballen per a millorar les coses tot i que no estan eixint com havien plantejat.

L'eixida de Gattuso va ser consensuada

L'eixida de Gennaro Gattuso com a tècnic del primer equip el passat dilluns també ha sigut un dels principals temes de la roda de premsa. Així, tant el director esportiu, Miguel Ángel Corona, com la presidenta han assegurat que aquesta no s'ha degut al fet que no hagen fitxat jugadors en el mercat d'hivern, sinó al fet que Gattuso no s'ha vist amb la capacitat de revertir la situació. "Gattuso se n'ha anat perquè no es veia capaç, va ser de mutu acord", ha dit Corona.

Sobre el nou entrenador, Voro, el director esportiu ha dit que no tenen intenció de substituir-lo, almenys durant aquesta temporada. De fet, la presidenta ha manifestat que té tot el suport del club i l'ha considerat l'home que pot donar estabilitat al club.

Sense jugadors ni marge per a millorar la plantilla

Dels temes que també han sigut notícia es troba el fet que el València CF no ha fitxat cap jugador a pesar de la situació esportiva actual. En aquest sentit, el director esportiu ha dit que si no s'ha fet ha sigut perquè no han trobat cap jugador que millorara la plantilla present, o perquè la situació econòmica i el fet de respectar el fair play financer els ho impedia.

Així i tot, ha volgut manifestar que confien en la plantilla actual per tal de revertir la situació, no sense dir que sí que és veritat que s'ha estat negociant amb algun jugador.

Crisi social i esportiva

Sobre el fet que el València CF estiga a només un punt del descens també han parlat els directius del club. Tant Layhoon com Corona han assegurat que no els passa pel cap el fet que el club puga baixar a Segona Divisió i que continuen treballant cada dia per evitar aquesta possibilitat.

De fet, Layhoon ha evitat parlar del Deportivo de la Corunya o del Màlaga, equips que van descendir i que fa uns anys que estan en una situació molt negativa.

La mateixa presidenta també ha explicat que és conscient de la situació social que viu el club i ha dit que també ho és el propietari, Peter Lim. "Està informat de les protestes i de tot el que ocorre, prova d'això va ser el fet del canvi de direcció a l'estiu", ha declarat.

"L'Ajuntament no s'ha d'oposar a qüestions estètiques sobre el nou Mestalla"

Finalment, el gran torn de paraula del director corporatiu, Javier Solís, ha sigut per a parlar, principalment, del nou estadi de Mestalla. Solís ha dit que el projecte que han presentat acompleix tots els requisits que se sol·liciten des del punt de vista urbanístic. "L'estadi compleix per a acollir grans esdeveniments esportius, és un estadi per al dia a dia, en aquests casos, s'adaptarà", ha dit.

No obstant això, Solís ha sigut crític amb l'Ajuntament de València i els entrebancs que poden posar. "No entenc que l'Ajuntament s'opose a qüestions tècniques perquè en aquest cas no ens posarem mai d'acord", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats