Lay Hoon Chan carrega contra l'Ajuntament de València per les obres del Nou Mestalla

El club de Mestalla ha aprovat els comptes de la passada campanya amb pèrdues de 45,8 milions i un pressupost de 109 milions per a l'actual, en una junta general d'accionistes entre crítiques a la gestió de Meriton de la majoria dels presents

Layhoon Chan, durant la roda de premsa posterior a la junta general d'accionistes del Valèncai
Lay Hoon Chan, durant la roda de premsa posterior a la junta general d'accionistes del València / Manuel Bruque (Efe)

El València CF ha fet la junta general d'accionistes, que ha durat més de set hores, a porta tancada, amb només onze accionistes pel requisit de disposar de vora 6.000 accions i sense periodistes, i amb crítiques a la gestió de Meriton de la majoria dels presents.

S'han aprovat uns comptes de la passada temporada amb pèrdues de 45,8 milions i un pressupost de 109 milions per a la campanya actual gràcies a la gran majoria accionarial de Meriton, l'empresa de Peter Lim. En la junta ha estat present el seu fill Kiat Lim, que han nomenat nou conseller.

En la roda de premsa posterior, Lay Hoon Chan ha insistit a criticar l'Ajuntament per estar paralitzant les obres del Nou Mestalla, ja que, segons ha dit, ha bloquejat la venda del terreny terciari del nou estadi, per al qual assegura que ja té un possible comprador. La presidenta ha avançat que es reunirà aquest dimarts amb l'alcalde, Joan Ribó, amb la presència de Kiat Lim, però sense la vicealcaldessa i regidora d'Urbanisme, Sandra Gómez.

Layhoon també ha argumentat que la greu situació econòmica en què Meriton té immers el club és en part per la gestió anterior i la pandèmia, i ha destacat la importància que ha tingut l'aportació del màxim accionista des que va arribar al club.

Així, ha anunciat que Meriton capitalitzarà aquesta temporada 17 milions d'euros dels préstecs que ha fet en els últims anys al club i que deixaran de ser deute i es convertiran en fons propis. La presidenta també ha assegurat que Lim concedirà un altre préstec al club “per a poder fer front a les seues necessitats operatives aquesta campanya”.

També et pot interessar

stats