Layhoon Chan, nova presidenta del València

Peter Lim li torna el càrrec que ja va exercir des de desembre del 2014 a abril del 2017

Lay Hoon Chan torna a presidir el València

El consell d'administració del València ha anunciat el nomenament de Layhoon Chan com a nova presidenta. La singapuresa, que ja va ocupar el càrrec durant vora tres anys, supervisarà les operacions del club amb el suport de la gerència local i serà responsable de la gestió general i direcció estratègica.

Aquesta nomenament inclou altres canvis en el consell d'administració, entre els quals destaca la dimissió de Joey Lim com a conseller executiu. La màxima accionista ha nomenat el seu fill, Wee Kiat Lim, i Pang Liang Ong com a nous consellers i a redesignat Khojama Kalimuddin com a vocal. Sean Bai, fins ara president del club, així com Joey Lim i Teo Swee Wee, que han dirigit l'entitat valencianista després de l'eixida d'Anil Murthy, deixaran el consell del club de Mestalla.

Amb aquest nomenament, Peter Lim vol que Lay Hoon, la seua dona de confiança en les seues empreses, qui s'encarregue de marcar l'estratègia general i esportiva del València. La seua figura ja ha sigut clau per a reprendre les negociacions amb la Generalitat i l'Ajuntament de València per les obres del Nou Mestalla, així com per a restablir les relacions amb la premsa.

Layhoon Chan es va reunir ahir amb Gattuso i va presenciar l'entrenament a la ciutat esportiva de Paterna i ja s'ha reunit les últimes setmanes amb les institucions per tal d'arribar a un acord per a reprendre les obres del nou Mestalla.

La nova presidenta serà la màxima responsable en totes les decisions que prenga el consell d'administració.

També et pot interessar

stats