Layhoon: "L'objectiu és mantindre's en Primera Divisió"

Les esperades valoracions del València després del ruïnós mercat de fitxatges han arribat hui a través d'un vídeo institucional

La presidenta del València, Lay Hoon Chan, en l'entrevista als mitjans del club
La presidenta del València, Layhoon Chan, en l'entrevista als mitjans del club / València CF

Descafeïnades explicacions del mercat de fitxatges i de la planificació de la temporada de la presidenta del València als mitjans oficials del club, que ha publicat aquest migdia la valoració gravada de Lay Hoon per a evitar les preguntes dels periodistes.

Les declaracions de la presidenta arriben després d'haver avançat el tècnic Rubén Baraja que algú de l'entitat eixiria aquesta setmana per a establir públicament els objectius de l'entitat i després que el club haja descartat una roda de premsa. "Estic ací per a analitzar operacions que ha realitzat el club en els últims dos mesos perquè considere important donar explicacions, i pense que aquesta és la millor manera de fer-ho", ha dit.

Lay Hoon ha admés que l'objectiu de l'equip per a aquesta campanya és únicament aconseguir la permanència en Primera Divisió. "Per a ser realistes, el nostre objectiu per a aquesta temporada és treballar intensament i millorar amb el propòsit de continuar en Primera Divisió i assegurar-nos de no tornar a patir com la temporada passada", ha assenyalat.

La mà dreta de Peter Lim a València diu confiar "plenament" en l'entrenador i l'equip. "Estem alineats amb Rubén Baraja i esperem que continue amb la bona faena que fa. Amb el treball dur de l'entrenador, el compromís de l'equip i el suport incondicional de tots els nostres aficionats podrem aconseguir-ho junts", destaca. 

També et pot interessar

stats