Fidel Chaves finalitza la seua etapa en l'Elx

El club il·licità ha tancat en el tram final del mercat les incorporacions de David López, Arnau Puigmal i Jhegson Méndez i l'eixida de Lautaro Blanco

Fidel acabava contracte en juny d'enguany
Fidel acabava contracte en juny d'enguany / Elx CF

Acaba la seua etapa com franjaverd un dels millors jugadors de la història de l'Elx. Fidel Chaves, el més veterà de l'equip de Sebastián Beccacece, deixa el club després de set temporades en dues etapes.

Va arribar com un jove extrem de 23 anys i marxa com un dels futbolistes més talentosos i llorejats que han vestit la samarreta franjaverda. El futbolista de Huelva és un dels 13 amb més partits en la història del club, amb 235 partits oficials, i ha sigut protagonista en dos ascensos a Primera Divisió.

L'Elx ha fet un comunicat agraint-li el "treball, compromís, lliurament i franjiverdisme". "Gràcies, capità!", conclou una nota que recorda "les vesprades de màgia en el Martínez Valero" o la seua "mil·limètrica assistència a Pere Milla" en la nit d'agost a Montilivi en què es va aconseguir l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

L'Elx també ha confirmat l'eixida de Lautaro Blanco en direcció a Boca Juniors en forma de traspàs. El lateral argentí va arribar fa un any a l'entitat franjaverda procedent de Rosario Central on no ha mantingut regularitat en el joc. Ara, després de la negociació, Blanco torna al seu país natal. Amb l'Elx ha disputat un total de trenta partits entre Copa del Rei, Primera i Segona Divisió en els quals no ha pogut fer cap gol, però que li han permés repartir dues assistències.

En l'apartat d'arribades, el club ha firmat el migcampista Arnau Puigmal, procedent de l'Almeria, i també ha aconseguit la cessió amb opció de compra de David López, central del Mallorca. Aquests dos reforços se sumen a les anteriors incorporacions: el porter Matías Dituro, el davanter Manu Nieto i el migcampista Jhegson Méndez.

També et pot interessar

stats