Empat sense gols entre aspirants a l'ascens

Campaña i Wesley, lesionats, són les pitjors notícies d'un Llevant que continua en la lluita

Pepelu i Sandro lluiten per una pilota
Pepelu i Sandro lluiten per una pilota
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
21 d'abril 2023 - 18:14 Actualitzat: 23 d'abril 2023 - 14:04

El Llevant visitava un rival directe per l'ascens a Primera Divisió com Las Palmas en un partit que es preveia mogut i intens per la necessitat dels dos equips d'aconseguir la victòria.

Res del previst, poca intensitat, poques ocasions i, per suposat, zero gols, en un xoc entre dos equips en què ha primat més no perdre que guanyar.

Per part granota, el més atrevit del partit ha sigut Cantero que ha comptat amb diverses accions per a avançar el Llevant en el marcador, però l'atacant no ha estat encertat i quasi tot el que ha fet ho ha llançat fora.

En el quadre canari, Moleiro ha sigut el més perillós amb les seues internades deixant veure perquè molts grans equips d'Europa es barallen pels seus serveis. No obstant això, al defensa del Llevant ha estat molt bé en les ajudes evitant qualsevol perill.

Amb aquest empat, el Llevant es manté cinqué, sis punts sobre el Cartagena, fora del play-off i a dos punts del Granada que marca l'ascens directe, però que encara no ha jugat aquesta jornada. La pitjor notícia, les lesions de Campaña i Wesley.

També et pot interessar

stats