Las Palmas-Castelló: una oportunitat per a redreçar el rumb

Els orelluts visiten un dels equips més potents de Segona amb l’objectiu de mantindre la imbatibilitat com a visitants.

Tres jugadors del Castelló tracten de robar-li la pilota a un del Lugo
Tres jugadors del Castelló tracten de robar-li la pilota a un del Lugo / @LaLiga

Diuen que el millor remei per a oblidar una derrota és tornar a competir com més prompte millor. Només quatre dies després de perdre contra el Lugo al Castàlia, el Castelló tindrà l’oportunitat de redreçar el rumb en el partit contra Las Palmas a l’estadi de Gran Canària. Els orelluts encara no coneixen la derrota a domicili en aquesta Lliga: victòria a Ponferrada i empats a Logronyo i Fuenlabrada.

No obstant això, l’entrenador alb-i-negre, Óscar Cano, ja ha advertit que l’empresa no serà gens fàcil perquè enfront tenen “un equip molt temible en una dinàmica excepcional, al qual serà molt difícil fer-li mal”. Així, ha assegurat que per a traure un resultat positiu caldrà minimitzar les virtuts dels canaris i estar molt atents. El tècnic també ha lloat la tasca del tècnic rival, Pepe Mel, que va ser jugador del Castelló dues temporades.

Cano té la baixa confirmada del lateral Víctor García, que complirà el segon partit de sanció per l’expulsió contra el Fuenlabrada. A més, té els dubtes de Jorge Fernández i Juanto Ortuño per molèsties musculars.

Las Palmas i el Castelló ja es van enfrontar la temporada passada en la primera ronda de la Copa del Rei, amb victòria per als insulars per 0-2 al Castàlia. A més d’aquest precedent, els dos equips s’han vist les cares en 14 ocasions, tant en Primera com en Segona. Els orelluts ja saben el que és guanyar a l’estadi de Gran Canària, però mai ho han aconseguit en la categoria de plata. Les dues úniques victòries van ser en Primera, l’última el 1982 (1-3).

Recorden que poden seguir la retransmissió del partit en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 19:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats