LaLiga rebutja la petició del València de canviar els horaris dels últims dos partits de 2021

L'entrenador del València, José Bordalás
L'entrenador del València, José Bordalás

LaLiga ha rebutjat la petició del València perquè canviara l'horari d'almenys un dels dos partits amb els quals tancarà aquest 2021, per a no tindre menys vacances que la resta d'equips.

El tècnic José Bordalás va revelar fa uns dies que el club havia presentat una sol·licitud formal perquè, o bé s'avançara el derbi en el camp del Llevant que tancarà el dilluns 20 de desembre la jornada 18 de la competició, o bé es retardara el que obrirà la jornada 19 davant l'Espanyol a Mestalla el divendres 31 de desembre.

Aquest últim seria l'únic partit de la jornada que es dispute encara en 2021 perquè la resta es jugaran entre el diumenge 2 de gener i el dilluns 3.

L'entrenador alacantí va apuntar que es tractava d'una situació injusta perquè la seua plantilla serà la que menys dies seguits de descans puga tindre entre els dos partits per a poder celebrar les festes amb les seues famílies i descansar, encara que després puga tindre lliure el primer cap de setmana de gener.

En l'entitat incidien també que el fet de jugar a la vesprada del dia de la nit de Cap d'Any, pot suposar una baixada important de l'assistència a Mestalla, un altre factor que els pot perjudicar.

També et pot interessar

stats