L'Osca passa per damunt de l'Elx

Els franjaverds no posaren en problemes el seu rival en cap moment.

Fidel dibuixa una acció individual per la banda
Fidel dibuixa una acció individual per la banda / La Lliga

Segona derrota consecutiva de l'Elx. En tots els aspectes del joc l'Osca ha sigut superior. Han tingut nombroses ocasions en múltiples arribades, i sort que només dos han acabat dins la porteria dels franjaverds. Els locals han estavellat tres balons en els pals.

L'Elx dista molt de ser l'equip que vol el seu tècnic, Pacheta. Contra l'Osca ha sigut inoperant i sense possessió. A més, ha donat moltes facilitats defensives, i això ha provocat que els aragonesos jugaren amb molta alegria. 

Feia la sensació que la primera part anava a concloure amb empat. No obstant això, en l'última acció d'aquest període ha arribat un baló a Okazaki. El japonés ha definit per baix. Amb anterioritat, Raba ha enviat una pilota al travesser. Només Andoni, per a l'Elx, en un tir llunyà, ha posat en problemes el porter Álvaro. 

Ja en la represa, la decoració ha sigut la mateixa. Pacheta no ha fet canvis i la dinàmica de l'Elx no era diferent. Javi Galán ha assistit Juan Carlos en l'interior de l'àrea, que només ha hagut de travessar el baló per a convertir el definitiu 2-0. 

En la pròxima jornada, els il·licitans s'enfronten al Mirandés al Martínez Valero. Han de millorar molt perquè l'estil habitual ja no és el mateix. Sense intensitat, el seu futbol no dona per a competir amb els rivals.  

També et pot interessar

stats