L'Oriola, a un pas de l'ascens a Primera RFEF (3-1)

L'equip de Sergi Guilló defendrà dos gols d'avantatge en el partit de tornada a Barakaldo, que es podrà veure en directe per la televisió d'À Punt

Revilla celebra un dels gols
Revilla celebra un dels gols / Twitter:@Orihuela_CF

L'Oriola ha encarrilat l'ascens a Primera RFEF, després de derrotar el Barakaldo per 3-1 a Los Arcos, en el partit d'anada de la final del play-off d'ascens. Ara l'equip que entrena Sergi Guilló haurà de defendre l'avantatge de dos gols en el partit de tornada, que es disputarà dissabte a les 18:30 hores en terres basques, i que donarà en directe la televisió d'À Punt.

Els oriolans s'han avançat en la primera part amb els gols de Juanma i De las Cuevas, però el Barakaldo ha retallat distàncies en la represa amb una diana de Buján. La reacció local no ha pogut ser més ràpida, ja que Revi ha tornat a ampliar la renda amb el tercer i definitiu.

L'escenari en el partit de tornada és clar. Qualsevol victòria, empat o derrota per la mínima portaria l'Oriola a Primera RFEF. Si els bascos guanyen per dos gols de diferència, hi hauria pròrroga i, si a la fi del temps extra es manté la diferència, seria el Barakaldo l'equip que pujaria per haver acabat la fase regular en millor posició.