L'Oriola suma un agònic empat a casa contra el Ceuta (1-1) i es complica l'ascens a Segona Divisió B

Un gol de Brian en l'afegit evita la derrota i tot es jugarà a Ceuta

L'Oriola haurà de marcar a Ceuta per a continuar en la fase d'ascens
L'Oriola haurà de marcar a Ceuta per a continuar en la fase d'ascens / @Orihuela_CF

L'Oriola s'ha complicat l'objectiu d'estar la pròxima temporada en Segona Divisió B. L'equip de Miguel Ángel Villafaina ha empatat a un gol davant l'AD Ceuta en un partit que ha tingut perdut tota la segona meitat fins que en l'afegit Brian, que havia eixit al camp després del temps de descans, permetia els oriolans salvar els mobles aconseguint el gol de l'empat (1-1). El gol li permet equilibrar l'eliminatòria però l'obliga a marcar en el partit de tornada, almenys un gol.

El partit ha estat dominat en tot moment pels escorpins, i el Ceuta es dedicava tan sols a defendre's. La prova és que fins a la mitja hora de joc no s'ha aproximat a la porteria defensada per Emilio. Al conjunt local, no obstant això, li costava fer ocasions, i encara que arribava amb assiduïtat no acabava de crear perill. Centrades des de les vores que topaven amb el porter o la defensa, molt ordenada.

En els primers minuts de la represa, el Ceuta, que ja s'havia expolsat una miqueta el domini local en els últims minuts de la primera part, s'avançava en el marcador. El oriolans es volcaven a l'àrea contrària, però sense acabar de crear ocasions clares. El col·legiat afegia 6 minuts al temps reglamentat i Brian aconseguia el gol de l'empat, que permet mantindre esperances de superar l'eliminatòria.