L'Oriola puja a Segona B

L'Oriola i la Nucia han guanyat les eliminatòries, mentre que l'Atlètic Saguntí i l'Olímpic de Xàtiva han caigut i continuen en Tercera Divisió.

L\'Oriola puja a Segona B

El campió del Grup 6é de Tercera Divisió ha guanyat l'eliminatòria contra el Tarassona. L'equip del Baix Segura ha rebut el conjunt aragonés a l'estadi de Los Arcos, on han acabat amb un resultat de 0 a 1.

En aquest segon partit, un gol de José Carlos en el minut 21 ha inaugurat el marcador per al conjunt oriolà. Abans d'anar-se'n al descans, Michel Sanz ha fet el gol de l'empat. En el minut 81 un centre de Nico que ha xutat Antonio, batent la porteria del Tarassona, ha donat el 2 a 1 definitiu. Finalment, el resultat de l'eliminatòria ha sigut d'1 a 3 i l'Oriola ja és de Segona B.

En la fase de quarts, cara i creu per als equips valencians

La Nucia ha guanyat el Logronyés B per 2 a 0. Aquest resultat, sumat al de l'anada, que va ser d'1 a 2, ha donat als de la Marina Baixa el pas per a la fase següent.

La creu ha sigut per a l'Atlètic Saguntí i l'Olímpic de Xàtiva. El conjunt de Morvedre ha perdut l'eliminatòria per 2 a 3. L'equip viatjava a Las Rozas amb un 2 a 0 a favor. Però no ha pogut ser. Tres gols dels madrilenys han posat el punt final a la il·lusió per l'ascens.

L'Olímpic de Xàtiva ha arribat a aquest partit de tornada amb empat a 1 contra el Villarrobledo. Però en aquest segon encontre els de la Costera han perdut per 0 a 3 davant de la seua afició i es trenca el camí a Segona B.