L'Oriola derrota l'Hèrcules de manera merescuda (1-0)

El Castelló supera l'Espanyol B i torna a acostar-se al lideratge.

L'Oriola ha tingut més encert que l'Hèrcules en els metres finals
L'Oriola ha tingut més encert que l'Hèrcules en els metres finals / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules es complica una mica més la vida en perdre per 1 a 0 a Los Arcos davant d'un resolutiu Oriola que ha superat físicament els alacantins i ha tingut millors opcions ofensives i més sort en els últims metres.

Els de Gerard Albadalejo han estat molt centrats durant tot el partit i només han vist perillar el marcador en els últims minuts quan, un Hèrcules ferit de mort i amb un home menys per expulsió del defensa Nani, s'ha llançat l'atac.

L'Oriola ha estat millor físicament i ha sabut guardar la seua porteria després d'avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Solano, que ja en suma 6 en la temporada actual. Chechu, exherculà i ara en les files de l'Oriola, ha pogut rematar el marcador mentre el grec Vergos ha tingut l'empat en un mà a mà amb el porter Aitor. A la fi, els tres punts que es queden al Baix Segura. L'Oriola és penúltim amb 21 punts, els mateixos que l'Hèrcules, que està també en descens però amb millors percentatges.

El Castelló ha guanyat per 1 a 0 a l'Espanyol B, un dels galls del grup tercer. I el seu triomf és doblement positiu perquè el Sabadell -el líder- ha caigut davant La Nucia, resultat que els situa novament a un punt del lideratge. El gol orellut l'ha aconseguit Juanto, fitxatge del mercat d'hivern que li està resultant molt rendible a Óscar Cano. El gol arribava en la jugada posterior a l'aturada d'un penal per part de Campos, el porter del Castelló .

Qui també ja viscut una vesprada de futbol emocionant ha estat La Nucia, que ha derrotat el líder per 1 gol a 0. De fet, ha estat una setmana molt profitosa, perquè dimecres s'imposaven al Lleida en el partit anul·lat pel temporal Gloria, i aquest diumenge feien el mateix però amb el Sabadell. La situació a la taula canvia radicalment amb aquests sis punts i ja són desens amb 32 punts. El gol dels de César Ferrando l'ha fet Agüero en la segona part.

Qui també sembla que ha recuperat el pols per lluitar per l'ascens és el Villarreal B que ha guanyat merescudament al Johan Cruyff del Barça B i per 2 gols a 3. I acumula quatre victòries consecutives, el que el condueix a la tercera posició de la taula, a un punt del Castelló i a només 2 del líder. Els cinc gols del partit els han marcat en una trepidant primera part. Els groguets s'han posat 0 a 2 en el marcador amb dianes de Mújica i Espiau. Els catalans empataven a 2 i el coreà Junehyuk desnivellava definitivament l'electrònic per als de Miguel Álvarez.

L'Atlètic Llevant es posiciona en la zona templada amb 32 punts en guanyar amb autoritat per 1 a 3 al sempre difícil camp de La Llagostera. Ferri per partida doble i Sandoval ja en el 94 han estat els anotadors.

I parlant de filials, meritori empat del Mestalla a Paterna davant l'Olot. Sobretot perquè els gironins al descans guanyaven per 0 a 2. En el segon acte, Molina i Moreno aconseguien la igualada. Tot i la remuntada, el València Mestalla se situa en el lloc de promoció de descens a Tercera amb 23 punts, a 3 de la salvació.