L'Ontinyent se salva de la liquidació

L'Ontinyent continua després de rebre una injecció de liquiditat.
L'Ontinyent continua després de rebre una injecció de liquiditat.

L'Ontinyent ha salvat en l'últim moment la desaparició del club, quan semblava irreversible. L'aportació de liquiditat per part d'uns empresaris locals ha contribuït a evitar un dramàtic desenllaç. La plantilla ha comunicat a través d'AFE que dona credibilitat a la proposta.

L'Ontinyent ix viu d'una de les pitjors crisis de la seua història. Després de la negativa de l'inversor australià de fer-se càrrec de l'entitat, tot apuntava a la seua desaparició. La reunió amb els jugadors, directiva i administrador concursal ha donat llum verda al pla de viabilitat acceptat per la plantilla. Ha sigut clau l'aportació d'empresaris locals, vinculats a l'Ontinyent, que injectaran la liquiditat necessària perquè torne la calma al Clariano.

El club es compromet, com ha dit el seu president Luis Ortiz, a pagar a la plantilla fins que acabe la temporada. De moment, ja se'ls abonarà una de les tres mensualitats que es deuen als jugadors.

A través de l'Associació de Futbolistes Espanyols, els jugadors han donat credibilitat a la proposta del club. També han demanat respecte per als que no vulguen continuar en la plantilla.

El club ha negociat amb els jugadors que volen la baixa, però no ha donat totes les que s'han demanat.

El president ha dit sentir-se enganyat i humiliat per l'actitud de l'inversor australià, per fer-se enrere i no entrar de nou en l'entitat. Sobretot, el que més li ha dolgut ha sigut obligar a firmar la renúncia a directius que portaven més de 40 anys en el club.

L'entitat es troba en concurs de creditors voluntari. El president de l'Ontinyent considera que l'única viabilitat del club passa perquè tinga una continuïtat en la Segona B.

També et pot interessar

stats