L'Ontinyent no pot amb el Melilla a la Copa del Rei

L'equip de Mullor cau a Melilla després de rebre dos gols al final de la segona part.

El Melilla celebra la victòria davant un desolat Ontinyent
El Melilla celebra la victòria davant un desolat Ontinyent
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
Óscar Forés
18 d'octubre 2018 - 01:20

L'Ontinyent no estarà en la pròxima eliminatòria de la Copa del Rei tot i ser un rival més que digne a l'estadi Álvarez Claro. El Melilla va saber aprofitar les seues oportunitats a les acaballes del partit, quan a penes quedava temps perquè els de Miguel Ángel Mullor tingueren temps de reaccionar.

L'equip de la Vall d'Albaida va eixir molt ben plantat al terreny de joc en la primera part i el seu porter Satoca va ser pràcticament un espectador més. El Melilla només va incomodar amb un contraatac d'Igor Martínez que va acabar amb una rematada alta. Els homes de Mullor jugaven replegats i atacaven pels espais que deixava l'equip local. Soler va tindre una bona ocasió al minut 14 per la banda esquerra. Tot seguit i en una jugada calcada a l'anterior Fran Machado rematava al pal. Els visitants van estar a punt d'aconseguir el gol amb un llançament de David Torres des del costat dret. El Melilla estava molt espés d'idees i només van posar en perill la porteria de Satoca amb un tir de Garrido ajustat a l'escaire.

En els primers minuts de la represa es va repetir el guió de la primera part. Novament, David Torres es va prodigar en atac però la rematada se'n va anar alta. El Melilla va tindre les primeres ocasions per mitjà del seu davanter centre Yacine però Satoca va impedir el gol. Després d'un intercanvi de colps dels dos equips, arribava un seriós avís del Melilla: al minut 69 el central ontinyentí Monreal rebutjava sobre la línia de gol un baló que es colava en la porteria de Satoca.

Però al minut 84, l'avís es va transformar en fet: el melillenc Paco Aguza feia el primer gol de la nit a la treta d'una falta comesa en la banda esquerra. Un castic massa dur per a l'Ontinyent, que havia demostrat valentia durant tot el partit.

L'equip visitant va intentar empatar el partit a la desesperada i amb molta intensitat, però no va tindre la claredat suficient per a aconseguir-ho. Finalment, al contracolp i ja en el temps de descompte, el Melilla feia el 2-0, obra de Ruano, que eliminava l'Ontinyent de la present edició de la Copa del Rei de futbol.

També et pot interessar

stats