L'Ontinyent destitueix l'entrenador Miguel Ángel Mullor

L'eliminació en la Copa i la derrota a casa contra el Vila-real B han sigut els detonants de la destitució.

Miguel Ángel Mullor al Clariano
Miguel Ángel Mullor al Clariano / Ontinyent CF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
06 de novembre 2018 - 16:19

Sovint el futbol no té memòria i Miguel Ángel Mullor, l'home que va aconseguir l'ascens a Segona B al juny del 2016, ha sigut despatxat després de disputar-se l'onzena jornada de lliga.

Aquest estiu l'Ontinyent va tindre molts problemes econòmics per a confeccionar la plantilla. Els jugadors van arribar a punt de començar la competició, però van saber competir i, fins i tot, van arribar a estar en el segon lloc de la taula després de guanyar el Sabadell al seu estadi.

Després la sort ha donat l'esquena als jugadors de Mullor, que només han pogut sumar 3 punts de 18 possibles, a banda de caure eliminats en Copa contra el Melilla. La derrota a casa contra el Vila-real B per 1-2 ha deixat l'equip de la Vall d'Albaida en la catorzena plaça amb 13 punts, a 2 del descens i a 5 de la promoció d'ascens. El director esportiu, Luis Miguel Garrido, va notificar directament a Mullor la destitució. 

En el moment de redactar aquesta informació encara no s'havia produït cap acord per a rescindir el contracte del tècnic. La redacció d'esports d'À Punt ha pogut confirmar que l'Ontinyent està interessat a tornar a contractar Vicente Parras, ja que la temporada passada va classificar l'equip per a la Copa del Rei.

També et pot interessar

stats