L'oncle de Rubiales i excap de gabinet de la Federació l'acusa de pagar orgies amb diners federatius

La Federació de Futbol ha desmentit, en un comunicat, totes les acusacions i assegura que l'oncle no ha aportat proves

Nova polèmica amb el president de la Federació, Luis Rubiales

Després del cas en què es va veure esguitat el president de la Federació per les suposades comissions a Gerard Piqué i la seua empresa per a portar la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita; o per uns àudios filtrats amb converses amb alts càrrecs, Luis Rubiales s'ha vist envoltat en una altra polèmica.

Ara, segons recull el diari El Mundo, el seu oncle i excap de gabinet de la Federació, Juan Rubiales, l'ha denunciat davant la Fiscalía Anticorrupció per haver pagat presumptament festes privades amb diners federatius.

Segons el testimoni, Luis Rubiales va celebrar unes jornades de treball, que no van tindre aquest objectiu final, en un xalet de Salobreña (Granada) a principis del 2020. A més declara que aquesta festa es va pagar amb targetes d'empresa de la Federació i s'hi va convidar un grup entre huit i deu xiques joves.

En la mateixa declaració, Juan Rubiales, que va ser acomiadat del seu lloc de treball fa poc, també assegura que l'agost del 2020 el seu nebot li va plantejar una fórmula per intentar fer arribar diners de la Federació al seu pare. Una situació que, segons diu, va rebutjar.

A més, Juan Rubiales també va explicar que l'any 2019 es van contractar serveis de detectius per a vigilar el president de l'Associació de Futbolistes Espanyols, David Aganzo. Un pagament que es va fer a través d'una societat de l'advocat Ramón Caravaca i que va carregar, posteriorment, a la Federació.

La Federació desmenteix les declaracions fetes per Juan Rubiales

La contestació de la Federació no s'ha fet esperar. En un comunicat publicat en la seua pàgina web, ha desmentit rotundament aquestes declaracions i concreta que la intervenció de Juan Rubiales "torna a ser un nou exercici de falsedats i manipulació d'un extreballador federatiu mogut pel despit".

La Federació assegura que els càrrecs pel xalet de Salobreña per a la "convivència de planificació i organització d'executius federatius" van córrer a compte de cada assistent. "Ni els empleats ni l'RFEF van incórrer en cap irregularitat", matisa.

En el comunicat la institució també diu que Juan Rubiales no ha aportat cap prova ni en la Fiscalia ni en seu judicial per a sostindre les seues acusacions. I finalitza que "es tracta d'un pas més de la infame campanya que en els últims mesos pateix el president".

També et pot interessar

stats