L'IVF, preocupat per la situació "especialment problemàtica" de l'Hèrcules

Manuel Illueca considera que la suspensió cautelar concedida al València CF és molt positiva.

Manuel Illueca, a les instal·lacions d'À Punt Mèdia
Manuel Illueca, a les instal·lacions d'À Punt Mèdia
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Gustavo Clemente
Ricard Cobo del Prado
14 de juny 2018 - 22:00

Hores després que la Unió Europea haja concedit al València CF la “suspensió cautelaríssima” del pagament dels 23,6 milions d'euros que havia d'afrontar l'entitat de Mestalla abans del 5 de juliol, el director de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, ha declarat a À Punt Mèdia que aquesta és una notícia “molt positiva per al València”.

“El club havia de pagar ja els 23,6 milions i ara s'obri un període d'espera”, argumenta Illueca. A l’espera del que determine la justícia, des de l'Institut Valencià de Finances, Illueca envia un missatge de complicitat amb el club de Mestalla: “Nosaltres entenem que el València va complir amb nosaltres i, per tant, no cal que haja de satisfer a l'Institut més diners dels que ja va aportar”, explica el director de l'IVF.

Nervis respecte del futur de l'Hèrcules

Encara que la cautelaríssima concedida al València aporta calma al club, el que viu hores de veritable angoixa és l'Hèrcules. Segons el director de l'Institut Valencià de Finances, “la situació de l’Hèrcules és especialment problemàtica perquè ens anem acostant seriosament a la data final, si no hi ha cautelaríssima”. “La Generalitat ha de recuperar els 7 milions que va aportar i l'Hèrcules té moltes dificultats de fer front al pagament, amb l’equip en Segona B i tractant de refer un grup de jugadors que els puga permetre pujar de nou al futbol professional', explica Illueca.

La situació de l'Elx, menys asfixiant

En el cas de l'Elx, Illueca assegura: “el partit fonamental que té l'Elx es jugarà aquest cap de setmana per a decidir si torna una altra vegada al futbol professional. Si aconsegueix pujar, l'Elx tindrà unes perspectives ben diferents. En este cas, la quantitat que es deu és inferior als altres casos, parlem de 4 milions. Veurem si hi ha sort i l'ascens es produeix”. És el pronòstic o, almenys, el desig del director de l'Institut Valencià de Finances.

També et pot interessar

stats