L'Intercity torna a perdre set mesos després

Tot i la derrota, l'equip de Sant Joan d'Alacant manté el lideratge del grup cinqué de Segona RFEF després que La Nucia no haja passat de l'empat a casa

Dos jugadors pugnen per una pilota
Dos jugadors pugnen per una pilota / Twitter: @CFIntercity

Han hagut de passar set mesos i 27 jornades per a veure tornar a perdre l'Intercity. L'equip de Gustavo Siviero ha caigut 2-1 contra el Yugo Socuéllamos, però manté el lideratge del grup cinqué de Segona RFEF després que a la Nucia se li haja escapat el triomf en l'últim sospir. L'Hèrcules no ha passat de l'empat a casa contra el Melilla i baixa fins al quart lloc. L'Eldenc no ha aprofitat l'entropessada del Mar Menor per a tornar a llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF en perdre 0-1 contra l'Águilas. L'Alzira, que s'acosta al cinqué lloc, i l'Atlètic Llevant, que s'escapa de la zona de descens, sí que han aconseguit guanyar.

Des que perdera a La Nueva Condomina en la jornada 3 el passat 19 de setembre, l'Intercity no coneixia la derrota. Vora set mesos i 27 jornades després, l'equip de Sant Joan d'Alacant ha tornat a perdre un partit. Ha sigut contra el Yugo Socuéllamos, un equip de la part baixa del grup, en un mal partit dels de Gustavo Siviero, que han caigut 2-1. Els locals s'han situat 2-0, però un gol de Cristian Herrera en l'equador de la segona part ha donat esperances de puntuar a l'Intercity. Malauradament, el marcador ja no s'ha mogut i s'ha trencat la ratxa d'imbatibilitat. El consol és que l'equip es manté en primer lloc.

Empat cruel de la Nucia

La Nucia ha sumat un punt amarg quan ja assaboria una nova victòria que hauria suposat recuperar el lideratge. El partit s'ha complicat molt per l'expulsió de Dasquet poc abans del descans, però l'equip de César Ferrando s'ha sobreposat i s'ha avançat 1-0, encara que els visitants han empatat en l'última acció del partit.

El Mancha Real, que ocupa els últims llocs de la classificació, ha causat molts problemes a l'equip local i ha disposat de les millors ocasions de gol en la primera part. Els visitants no han marcat, però el partit se'ls ha posat de cara amb l'expulsió de Dasquet per doble groga en el 39. Tanmateix, al cap de tres minuts de la represa, Álex Salto ha aconseguit avançar la Nucia en una jugada d'estratègia. L'alegria ha durat a penes dos minuts, ja que els andalusos han disposat d'un penal. Però Jaume Valens ha aturat el llançament per a fer esclatar el Camilo Cano. El Mancha Real no s'ha rendit i Fran Bueno ha aconseguit un gol en el 88, al qual l'àrbitre no ha donat validesa. El guió era perfecte, però, quan ja tots donaven per fets els tres punts, ha arribat la poalada d'aigua freda. Migue Montes, en el 98, ha empatat en l'última acció del duel, en una final massa cruel.

L'Hèrcules no passa de l'empat a casa

L'Hèrcules, tercer en discòrdia a l'inici de la jornada, no ha aprofitat l'entropessada del líder per a acostar-se a la lluita per l'ascens directe. Els alacantins no han passat de l'empat contra el Melilla al Rico Pérez (1-1). Els visitants s'han avançat en la primera part, però, ja en la represa, José Manuel Fernández ha restablert la igualada en el marcador, que ja no s'ha mogut encara que quedaven quaranta minuts al davant. L'entropessada fa baixar els de Sergio Mora fins a la quarta plaça, cinc punts per damunt del sisé lloc, el primer que no dona accés a jugar el play-off d'ascens.

Entropessada de l'Eldenc

L'Eldenc ha patit la tercera derrota seguida en caure 0-1 contra l'Águilas al Nou Pepico Amat en un mal partit dels de José Juan Romero, que continuaran una jornada més fora de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. Això sí, es queden a només un punt del cinqué lloc, que ocupa el Mar Menor.

L'Eldenc ha perdut amb justícia contra un rival que l'ha superat en tot i que fins i tot ha pogut acabar golejant. De fet, l'Águilas ha perdonat dos penals, un l'ha parat el porter local Luismi i l'altre s'ha estavellat al pal. Mounir, en el minut 84, ha fet el gol de la victòria visitant, just abans que els de José Juan Romero es quedaren amb deu per l'expulsió de Sabater.

L'Alzira torna a guanyar cinc jornades després

L'Alzira ha recuperat el somriure un mes i cinc jornades després, en guanyar el mar Menor 1-0 al Luis Suñer Picó. L'equip de Dani Ponz es reenganxa a la lluita per entrar en el play-off d'ascens a Primera RFEF després de la important victòria contra un rival directe. El gol de Sergio Bono en l'inici de la segona part ha sigut suficient perquè els locals sumen els tres punts.

L'Atlètic Llevant escapa del descens

El filial granota ha tornat a guanyar després de sis jornades en véncer 1-0 el Marchamalo a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Aquests tres punts permeten l'Atlètic Llevant fugir de la zona de descens a Tercera RFEF. Un gol d'Alcaina en els primers minuts de la represa ha sigut suficient per a assegurar la victòria contra un rival que s'ha quedat amb un futbolista menys en la part final del partit.