L'Intercity s'emporta el lideratge del Rico Pérez (0-1)

Una primera posició compartida amb la Nucia, que ha guanyat un Alzira que manté les posicions de play-off

Acció del derbi de la ciutat d'Alacant a l'estadi Rico Pérez
Acció del derbi de la ciutat d'Alacant a l'estadi Rico Pérez / Intercity

L'Intercity ha donat un colp d'autoritat a l'estadi Rico Pérez contra l'Hèrcules, que arribava al partit com a líder del grup cinqué de la Segona RFEF, i pren la capdavantera de la classificació, empatat a punts amb la Nucia, que ha guanyat contra un altre aspirant a l'ascens, l'Alzira.

L'equip entrenat per Gustavo Siviero s'ha emportat el segon derbi alacantí de la història, el primer va ser el duel de la primera volta que es va saldar a favor de l'Hèrcules, amb un gol d'Álvaro Pérez al quart d'hora de partit.

L'Hèrcules trenca una ratxa de huit partits seguits en què ha sumat, mentre que l'Intercity continua amb el seu bon moment de setze jornades sense conéixer la derrota.

La Nucia, colíder (2-0)

La Nucia ha tornat a l'Olímpic Camilo Cano, després de més d'un mes sense jugar com a local, amb una victòria d'altura contra l'Alzira, que arribava en ratxa al duel.

L'equip de César Ferrando s'ha endut la victòria amb gols de Marc Mas, en el minut 24, i de Dasquet, en el tram final del partit. L'equip de la Ribera Alta trenca la ratxa de huit partits invicte des que ho fera en la visita al Mar Menor, el mateix equip que li va impedir, la setmana passada, recuperar el lideratge a la Nucia.

L'Endenc es queda a les portes del play-off (1-0)

L'equip entrenat per José Juan Romero ha guanyat un exigent test contra el Mar Menor i, després d'haver empatat contra l'Intercity en la jornada passada, confirma les seues aspiracions d'ascens a Primera RFEF.

Un gol d'Aarón Ñíguez en el minut 71, deu minuts després d'eixir al camp, ha donat els tres punts a l'Eldenc contra un rival directe, al qual supera en la classificació i es queda a només un punt de l'Alzira, cinqué.

L'Atlètic Llevant, en caiguda lliure (0-1)

El filial granota ha perdut, a Bunyol i per la mínima, un duel directe contra l'Atlético Pulpileño per a evitar caure a la zona de descens i encadena ja sis partits sense guanyar, des que Alessio Lisci va ascendir al primer equip.

L'equip ara entrenat per Adrián Esteve ha encaixat un gol en el tram final del partit i veu que l'equip andalús el supera en la classificació: ara l'Atlètic Llevant és l'equip que marca la zona de promoció de descens.

També et pot interessar

stats