L'Intercity i La Nucia, fora de la zona de descens

L'equip alacantí ha guanyat 0-1 contra el Reial Múrcia i La Nucia ha empatat 1-1 en el duel autonòmic contra l'Alcoià

Miguel Marí, en una acció del partit
Miguel Marí, en una acció del partit / Twitter: @CFIntercity

La jornada 34 del grup segon de Primera RFEF acaba sense cap equip valencià en la zona de descens. L'Intercity s'allunya a dos punts de la zona roja després de guanyar 0-1 contra el Reial Múrcia i La Nucia, que ha empatat 1-1 en el duel autonòmic contra l'Alcoià, es queda amb els mateixos punts que el Cornellà, però la millor diferència de gols el manté fora de perill.

L'Intercity ha tornat a guanyar sis jornades després en véncer 0-1 contra el Múrcia, un dels candidats a lluitar per l'ascens a Segona Divisió. Un gol solitari de Pol Roigé poc abans del descans ha donat tres punts molt valuosos als alacantins.

La Nucia s'ha endut un punt de la visita a El Collao en empatar a un gol contra l'Alcoià. Juan Delgado ha avançat els de la Marina Baixa en la primera part, però Liberto Beltrán ha restablit la igualada en la represa. Els de Vicente Parras es queden a tres punts de la zona de descens a Segona RFEF.

L'Eldenc no passa de l'empat a Logronyo

L'Eldenc no ha pogut guanyar en la visita a la Unión Deportiva Logronyés i s'ha hagut de conformar amb un punt (0-0). Aquest resultat, unit a la victòria de l'Amorebieta a Calahorra, deixen l'equip de Fernando Estévez a dos punts de l'ascens directe a Segona Divisió.

El Castelló trenca la mala ratxa

El Castelló s'ha retrobat amb la victòria quatre jornades després en véncer 0-2 contra el Bilbao Athletic a terres basques. L'equip d'Albert Rudé es manté quart amb 56 punts, a set del líder, i quatre més que el sisé classificat. De Miguel i Cubillas han sigut els autors dels gols dels albinegres.

Ara, el Castelló, que ja té molt complicat l'ascens directe a Segona, rebrà al Castàlia un rival directe en la lluita pel play-off, la Sociedad Deportiva Logronyés.