L'Intercity i la Nucia no afluixen

Els dos equips mantenen el pols al capdavant del grup cinqué de Segona RFEF a la recerca del bitllet que els done l'ascens directe

Els jugadors de l'Intercity i la Nucia celebren un gol
Els jugadors de l'Intercity i la Nucia celebren un gol / À Punt Esports

A falta de només tres jornades perquè concloga la competició en el grup cinqué de Segona RFEF, ja només dos equips tenen opcions reals de lluitar per l'ascens directe a Primera RFEF, la Nucia i l'Intercity. Els dos equips han guanyat els respectius partits de la jornada 31 i continuen depenent d'ells mateixos per a pujar de categoria. Els de Sant Joan d'Alacant són líders amb dos punts d'avantatge sobre els de César Ferrando, però l'últim partit els enfronta al Camilo Cano. Emoció fins al final.

L'Intercity goleja a casa (4-0)

L'Intercity manté el lideratge en retrobar-se amb el triomf després de la derrota contra el Yugo Socuéllamos. L'equip de Gustavo Siviero ha guanyat l'Atlético Pulpileño amb contundència (4-0), gràcies als gols d'Herrera, Benja, Pol i Carmona, i continua amb dos punts més que la Nucia.

Triomf agònic de la Nucia (0-1)

La Nucia ha hagut de suar de valent per a endur-se els tres punts del Salto del Caballo. L'equip de César Ferrando ha guanyat 0-1 el Toledo, un equip de la zona baixa de la taula, amb un gol de cap de Marc Mas en el 95. Aquest triomf agònic permet la Nucia dependre de si mateix per a aconseguir l'ascens directe.

L'Hèrcules no desperta (1-1)

L'Hèrcules ha encadenat el tercer partit sense guanyar després d'empatar a un gol contra l'Àguilas. Raúl ha avançat els alacantins en el 61, però només sis minuts després, els locals han aconseguit la igualada. Aquest resultat deixa els de Sergio Mora sense opcions de pujar directament i complica, a més, la classificació per al play-off d'ascens, ja que el sisé es queda a només quatre punts.

L'Eldenc es retroba amb la victòria (0-1)

Després de tres derrotes seguides, l'Eldenc ha tornat a guanyar. L'equip de José Juan Romero ha vençut el Mancha Real 0-1 amb un solitari gol d'Ángel Sánchez en els primers minuts del duel. La victòria situa els d'Elda a només un punt dels llocs que donen accés a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF.

Segon triomf seguit de l'Alzira (1-3)

L'Alzira semblava haver-se oblidat de la possibilitat de lluitar per l'ascens després de quatre jornades sense conéixer la victòria. Però amb dos triomfs seguits, l'equip de Dani Ponz encara no ha dit l'última paraula. L'1-3 contra el Puertollano, amb gols de Beli, Coscia i Zarzo, situa els alzirencs a només tres punts del cinqué lloc.

L'Atlètic Llevant, en zona perillosa (1-0)

L'única derrota valenciana de la setmana ha sigut la patida per l'Atlètic Llevant contra el Recreativo Granada (1-0). Aquest resultat deixa el filial granota empatat a punts amb els equips que ocupen els llocs de descens a Tercera RFEF, encara que, de moment, es queden fora de la zona perillosa.

També et pot interessar

stats