L'Intercity li pren el lideratge a La Nucia

L'equip de Sant Joan d'Alacant ha aprofitat l'entropessada del de César Ferrando per a situar-se primer i l'Hèrcules recupera el tercer lloc del grup cinqué de Segona RFEF

Benjamín Martínez celebra el gol del triomf de l'Intercity
Benjamín Martínez celebra el gol del triomf de l'Intercity / Twitter: @CFIntercity

L'Intercity és el nou líder del grup cinqué de Segona RFEF, després disputar-se la jornada 23. L'equip de Sant Joan d'Alacant ha guanyat el Mancha Real i ha aprofitat l'entropessada a casa de La Nucia contra el Poli El Ejido per a situar-se primer. L'Hèrcules ha recuperat la tercera plaça en guanyar l'Atlético Pulpileño per 3-0 al Rico Pérez i l'Alzira torna a la zona de play-off d'ascens després de la derrota de l'Eldenc contra l'Atlètic Llevant.

L'Intercity encadena 20 jornades invicte

Benja Martínez ha donat tres punts d'or a l'Intercity amb un gol a les acaballes del partit contra el Mancha Real (0-1). Aquesta diana ha sigut prou perquè l'equip de Gustavo Siviero encadene vint partits sense perdre i se situe líder del grup cinqué de Segona RFEF, un lloc que li donaria l'ascens directe a Primera RFEF.

La Nucia entropessa a casa

La Nucia ha deixat escapar el lideratge després de caure per 0-1 contra el Polideportivo El Ejido al Camilo Cano. L'equip de César Ferrando no ha mostrat la millor cara i ha patit la quarta derrota de la temporada. Tot i això, La Nucia, en zona de play-off a Primera RFEF i a només dos punts de l'Intercity.

L'Hèrcules recupera el tercer lloc

L'Hèrcules s'ha retrobat amb la victòria després de la derrota de la jornada passada contra el Yugo Socuéllamos. L'equip de Sergio Mora ha guanyat l'Atlético Pupileño amb un contundent 3-0, gràcies als gols de Bikoro, en la primera part, i Raúl Gonzalez i Raúl Ruiz, ja en la segona. Aquests tres punts permeten als alacantins recuperar el tercer lloc.

L'Alzira torna a zona de play-off d'ascens

Un gol de Chema Moreno a les acaballes del partit ha permés a l'Alzira sumar un punt valuós en la visita a Melilla (1-1), que el torna a situar en la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. A pesar d'encadenar ja cinc partits sense conéixer la victòria, els de la Ribera Alta s'han beneficiat de la derrota de l'Eldenc per a pujar fins al cinqué lloc. La mala notícia ha sigut que l'equip no ha pogut viatjar a casa després del partit perquè el vol en què havien d'anar ha quedat cancel·lat.

L'Atlètic Llevant s'endú el derbi contra l'Eldenc

L'Atlètic Llevant s'allunya de la zona de descens a Tercera RFEF després de guanyar el derbi contra l'Eldenc al Pepico Amat. Giorgi ha avançat el filial granota en el minut 4, però els locals han reaccionat de seguida amb una diana d'Ángel Sánchez en el 7, que tornava a posar les taules. Jorge i Toni Herrero, ja en la represa, i amb l'Atlètic Llevant amb un home menys per l'expulsió d'Arasa, han sentenciat el partit. L'Eldenc perd el cinqué lloc però té un partit menys, per l'ajornament del duel contra l'Atlético Pulpileño la setmana passada.

També et pot interessar

stats