L'Intercity i l'Hèrcules estudien fusionar-se

En cas de produir-se l'operació, l'històric club d'Alacant tornaria a la categoria de bronze del futbol espanyol

Intercity i Hèrcules, possible fusió

L'Hèrcules CF sondeja l'opció de fusionar per absorció l'Intercity i convertir així els dos clubs d'Alacant en una sola societat, segons l'Agència EFE.

L'Hèrcules, el club històric de la ciutat d'Alacant per haver competit habitualment en Primera Divisió i en el futbol professional, ha vist en les últimes temporades la irrupció de l'Intercity, que des de la seua fundació el 2017 ha aconseguit quatre ascensos en cinc anys.

El CF Intercity, el primer club espanyol a cotitzar en borsa, va ser creat per un grup d'inversors liderats per Salvador Martí i Javier Mira des del municipi de Sant Joan d'Alacant, i s'ha convertit en una de les entitats emergents del futbol espanyol.

De fet, l'equip que juga habitualment a l'Antonio Solana, ha pujat en borsa després dels rumors. L'acció ha passat de 0,075 punts a un màxim de 0,115 (+53,33%) punts en només unes hores, encara que al final de la jornada ha caigut als 0,0982 punts (+25% diari).

L’acció ha passat de 0,075 punts a les 10.30 h del matí a un màxim de 0,115 punts a les 16.30 hores, una variació del 53,33%.

En cas de produir-se finalment la hipotètica fusió de tots dos clubs, hi hauria un escenari nou on l'Hèrcules podria competir en Primera RFEF —la que ocupa l'Intercity—, pujaria una categoria. La plaça que deixaria en Segona RFEF l'ocuparia el filial, l'Hèrcules B.

L'Hèrcules CF, fundat el 1914, milita en l'actualitat en el grup 3 de Segona RFEF, és cinqué en la taula i enllaça una mala ratxa de sis jornades sense guanyar, un fet que no ocorria des de feia cinc anys. L'Intercity és huité en la taula del grup 2 de Primera Federació amb 41 punts, una classificació que lidera el Castelló.

També et pot interessar

stats