L’Intercity jugarà contra el Bilbao al Martínez Valero d’Elx

La Federació Espanyola de Futbol cataloga les instal·lacions del poliesportiu de Sant Joan com a no aptes.

L’Intercity jugarà contra el Bilbao al Martínez Valero d’Elx
L’Intercity jugarà contra el Bilbao al Martínez Valero d’Elx

L’estadi de l’Elx serà l’escenari del partit de Copa del Rei que enfrontarà el dimarts dia 17 de desembre l’Intercity i l’Athletic de Bilbao. De res han servit els esforços per millorar les instal·lacions del poliesportiu de Sant Joan. La il·luminació, molt dèbil, era un dels principals problemes. S’havien de posar grades supletòries, i millorar els accessos i eixides d’evacuació. Moltes modificacions quan falten molt pocs dies del partit.

El nou estadi de la Nucia i el Martínez Valero d’Elx eren les dos propostes que hi havia damunt la taula. Finalment, el partit es jugarà a l’estadi del conjunt franjaverd. L’Intercity haurà de pagar vora els 60.000 euros pel lloguer del camp. Un preu molt més barat que fer totes les modificacions que havien proposat a la Federació perquè les instal·lacions foren aptes.

Des del club no eren molt optimistes tenint en compte que al Club Atlètic Antoniano que es vorà les cares amb el Betis també li declararen el dimarts 26 de novembre que el camp municipal de Lebrija es considerava la instal·lació com a no apta.

L’Ajuntament de Sant Joan posarà autobusos gratuïts per als aficionats perquè es desplacen fins a Elx

També et pot interessar

stats