L'inacceptable discurs d'un locutor anglés contra el Vila-real

Considera patètic l'equip després de l'actuació d'aquest dimecres en l'anada de les semifinals de Champions League

El locutor i exjugador de futbol Jason Cundy
El locutor i exjugador de futbol Jason Cundy

Tot i que la gesta del Vila-real amb un pressupost molt inferior als dels altres equips que encara es mantenen vius en la semifinal de la Champions League sembla estar a l'altura d'altres grans èxits, encara hi ha persones que decideixen restar mèrit al submarí.

És el cas del periodista anglés del programa de ràdio TalkSport, Jason Cundy, que després del xoc contra el Liverpool ha sigut especialment crític amb el Vila-real i ha deixat una reflexió que, de segur, no agradarà a l'afició grogueta.

Cundy afirma que és impropi que el Vila-real estiga en semifinals de la competició i que és patètic. "És una desgràcia per a la UEFA Champions League", afirma.

Cundy continua amb el seu discurs en què arriba a dir que "patètic" és inclús poc dur i que ha sigut fastigosa l'actuació del Vila-real contra el Liverpool. Tot i que el presentador del programa, Jamie O'Hara, tracta de calmar els ànims de Cundy, el comentarista continua durant quasi tres minuts sense parar i arriba a dir que han jugat com simples aficionats.

També et pot interessar

stats