L'Hèrcules vol fraccionar la sanció de Brussel·les

El president de l'Hèrcules, Quique Hernández ha dit que el club està disposat a fer front a la sanció de 7 milions d'euros de Brussel·les, però que només ho pot fer de manera fraccionada. En un altre cas, comportaria la dissolució de l'entitat.

Quique Hernández i Carlos Parodi han explicat la complicada situació de l'Hèrcules
Quique Hernández i Carlos Parodi han explicat la complicada situació de l'Hèrcules

El 5 de juliol, l'Hèrcules ha d'abonar els 7 milions d'euros de la multa de Brussel·les. El president ha assegurat que esta quantitat milionària podria comportar la dissolució de la centenària entitat.  El president confia que no s'aplegarà  a la liquidació i espera arribar a un acord per a poder fer front a la sanció d'una manera fraccionada. 

Quique Hernández  ha afirmat que l'Hèrcules viu ara una situació complicada perquè el 5 de juliol acaba el termini voluntari per a pagar la multa de 7 milions de Brussel·les. Els advocats del club creuen que pot obtindre la cautelar, com en el cas de l'Elx, però que potser arribe en una data posterior al 5 de juliol.

El president ha manifestat que el pagament suposaria la liquidació del club centenari perquè l'entitat no pot abonar en un únic pagament una quantitat tan alta i més ara que milita en una categoria com la Segona B, altament deficitària.

El club ofereix qualsevol solució que mantinga la seua viabilitat; pot haver variables, però tot passa per fer front al deute d'una manera que el club puga continuar, preparar la temporada i que no li ocasione un col·lapse. L'Hèrcules necessita, segons Quique Hernández supervivència, estabilitat, i ordenar el club per no viure any rere any aquest tipus de sobresalts. 

Quique Hernández ha assenyalat que en cap moment es planteja que s'arribe a la liquidació; creu que el club eixirà d'aquesta difícil circumstància i a més confia en el suport de les institucions valencianes per alleugerir el problema. Es troba a l'espera de poder mantindre una reunió  amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El president ha ressaltat que tenen tota la il·lusió per eixir endavant, tot i les enormes dificultats que travessen i estan convençuts que podran resoldre la situació i a més ha afegit que el repte de la pròxima temporada és no fallar per aconseguir l'ascens.

L'Hèrcules no paralitza la planificació de la temporada

Mentrestant es treballa als despatxos per resoldre l'entrebanc financer, l'Hèrcules ha decidit no esperar com la campanya  passada i fer marxa en la planificació de l'equip. Lluís Planagumà serà el nou entrenador, el tècnic que va estar en l'UCAM de Múrcia la passada temporada, serà presentat dimecres. En breu també es coneixeran de manera oficial les baixes i a poc a poc les noves incorporacions del planter de l'Hèrcules que treballa amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens a Segona.

També et pot interessar

stats