L’Hèrcules, en venda

El nou president, Quique Hernández, ha anunciat que Enrique Ortiz, màxim accionista posa a la venda el seu paquet accionarial.

L’Hèrcules, en venda
L’Hèrcules, en venda
12 de febrer 2020 - 14:10

Després de la destitució ahir del tècnic, Vicente Mir, el president de l’Hèrcules, Quique Hernández, ha anunciat en roda de premsa que Enrique Ortiz, màxim accionista del conjunt alacantí, posa a la venda el seu paquet accionarial.

Ortiz, accionista majoritari d’un equip que, viu, potser, el pitjor moment de la seua història, ubicat en llocs de descens a Tercera Divisió, i amb vora 17 milions de deute.

El president ha anunciat que a hores d’ara, des del club es treballa a la recerca de “fons d’inversió i inversors amb solvència econòmica que tinga interés per comprar l’Hèrcules”, un fet que representaria la marxa de l’equip alacantí d’Enrique Ortiz.

Hernández ha reiterat que les portes estan obertes per a rebre ofertes que afavorisquen l’eixida de l’entitat herculana de la família Ortiz, que ha dirigit les últimes dos dècades el club.

Tot i això, el president herculà ha volgut dir que, a banda d’aquesta conjuntura, el principal objectiu es la permanència de l’equip en Segona Divisió B. Hui els ha entrenat Antonio Moreno, tècnic del filial després de la destitució de Vicente Mir, tercer tècnic en la banqueta del conjunt alacantí la present temporada. Mir va substituir Jesús Muñoz qui va ocupar el lloc que fins la quarta jornada ocupava Lluis Planagumà.

També et pot interessar

stats