L'Hèrcules trenca la mala ratxa guanyant el líder de la Segona B

L'equip que entrena Alejandro Esteve puja a la tercera posició després de l'empat del Vila-real B.

VÍDEO | L'Hèrcules trenca la mala ratxa guanyant el líder de la Segona B

Imprevisible seria l'adjectiu més pertinent per a definir l'Hèrcules, que, després de no guanyar en els últims cinc partits, hui ha guanyat el líder i torna a la tercera posició de la classificació. L'Atzeneta, que va véncer ahir el Llevant Atlètic, i l'Alcoià, amb un gol en el temps afegit, sumen tres punts més. Els filials del València i del Vila-real han empatat a un, com també l'Oriola a Eivissa.

L'Hèrcules sorprén l'Eivissa (1-0)

Cinc partits seguits feia que l'Hèrcules no guanyava, una ratxa que va provocar el canvi d'entrenador, i pareix que el treball d'Alejandro Esteve comença a fer efecte. Hui han guanyat el líder de la categoria, l'Eivissa, al Rico Pérez. Benja, que ha vist anul·lar-li un gol en la primera part, ha avançat els alacantins en la segona i Karim ha tingut l'empat uns minuts després amb un llançament al pal.

L'Atzeneta, amb números d'ascens en 2021 (3-0)

L'equip que entrena David Albelda va guanyar dissabte amb autoritat a l'Atlètic Llevant (3-0) i acumula set jornades sense perdre. Pocs podien imaginar fa mes i mig, quan l'Atzeneta era cuer i sense conéixer la victòria al final de la primera volta, el canvi de rumb en la Segona. A més, el conjunt valencià és l'únic en el subgrup B que no ha perdut un encontre en 2021. El filial granota, que va deixar una imatge molt bona la jornada anterior contra l'Alcoià, va caure estrepitosament a El Regit.

Victòria ‘in extremis’ de l'Alcoià (3-2)

L'Alcoià s'ha endut la victòria contra La Nucia en el temps afegit i suma la primera victòria en aquest mes de febrer, després de començar l'any de meravella. Solbes i Jona han marcat per als d'El Collao i Agüero i Fofo ha empatat. Quan semblava que els dos equips s'anaven a repartir els punts, Raillo ha marcat el gol de la victòria per als de Vicente Parras, que es mantenen segons en la classificació.

Empat entre el filial blanc-i-negre i el groguet (1-1)

Nové empat del València Mestalla, l'equip que més en té, en aquesta ocasió contra el Vila-real B. Els d'Óscar Fernández continuen cuers, amb només una victòria, encara que hui han estat prop d'aconseguir la segona. Lozano, en el 70, ha empatat per al filial groguet el gol anotat per Emaná en el temps afegit de la primera part.

Tercer empat seguit de l'Oriola (1-1)

Aarón, de la Penya Deportiva Santa Eulària, s'ha avançat en el marcador en el 87 i, quan semblava que l'equip balear s'anava a quedar amb els tres punts, Salinas ha rescatat un punt per a l'equip que dirigeix Gerard Albadalejo. Un empat que podria considerar-se com a positiu perquè ha sigut contra un equip millor classificat en la taula, però la ratxa dels escorpins, que no guanyen des del mes de novembre de l'any passat, el fa insuficient.