L'Hèrcules torna a guanyar i se situa colíder

El Torrent, el Mestalla i la Nucia han aconseguit els primers triomfs de la temporada

Els jugadors de l'Hèrcules celeren el triomf
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el triomf / Twitter: @cfhercules

La segona jornada del grup tercer de Segona RFEF ha sigut molt més positiva que la primera per als equips valencians. El València Mestalla, el Torrent i la Nucia han aconseguit la primera victòria, mentre que l'Hèrcules ha sumat el segon triomf en dues jornades i se situa en la part alta de la classificació.

L'Hèrcules, colíder

L'Hèrcules ha iniciat la temporada amb molt bon peu. L'equip entrenat per Rubén Torrecilla ha aconseguit la segona victòria seguida en véncer per 1-2 el Formentera. Alvarito ha avançat els alacantins en el minut 18 i pràcticament en l'acció següent Górriz ha empatat. Però Marcos Mendes ha tornat a avançar l'Hèrcules abans del descans i el marcador ja no s'ha mogut. Amb sis punts de sis possibles, els de Torrecilla són colíders del grup tercer

Primers triomfs del Torrent, del Mestalla i la Nucia

Després de començar la Lliga amb un empat, el Torrent i el València Mestalla han estrenat el caseller de victòries en la segona jornada. L'equip de Vicente Mir ha guanyat per 2-1 l'Europa amb un gol de Kaiser i un altre de Chavarría. L'equip de Miguel Ángel Angulo ha derrotat 0-1 el Manresa a domicili, amb un gol solitari de Pablo Gozálbez. Els dos equips se situen en la part alta de la taula, amb quatre punts.

La Nucia ha pogut refer-se de la derrota en la jornada inaugural amb una victòria per 1-2 contra l'Espanyol B. Mariano Sanz ha avançat els de Raúl Garrido, però els catalans han restablit la igualada deu minuts després. Víctor Savall, en l'equador de la represa, ha marcat l'1-2 definitiu.

L'Atlètic Saguntí suma el primer punt

L'Atlètic Saguntí ha sumat el primer punt de la temporada en empatar 2-2 contra la Penya Esportiva a domicili. Però ha sigut un resultat agredolç, ja que l'equip de Sergi Escobar ha rebut l'empat en temps afegit. Pedro Torres i Juanma Acevedo han capgirat el gol inicial local, però Pereira ha restablit la igualada en el 95.

Derrotes de l'Alzira i l'Oriola

La creu de la jornada han sigut les derrotes de l'Alzira i de l'Oriola. L'equip de la Ribera Alta ha perdut 1-0 contra el Badalona Futur i es queda en la part baixa de la taula, amb només un punt.

L'Oriola ha patit la segona derrota seguida en caure 2-0 contra el Vélez Màlaga i es queda com a cuer del grup quart.