L'Hèrcules torna a endur-se la victòria 'in extremis' (2-1)

L’Eldenc i l’Alzira han empatat en el derbi de la jornada, la Nucia i l’Atlètic Llevant també han sumat un punt i l’Intercity ha perdut

Un jugador del Mar Menor condueix la pilota davant la mirada d'un jugador de l'Hèrcules
Un jugador del Mar Menor condueix la pilota amb la mirada fixa d'un jugador de l'Hèrcules / Twitter: @marmenorfc

La tercera jornada del grup 5 de la Segona RFEF només ha deixat una victòria valenciana, la que ha aconseguit l’Hèrcules contra el Mar Menor, que el manté com a colíder. El derbi entre l’Eldenc i l’Alzira ha acabat amb repartiment de punts, com també el partit de la Nucia contra el Yugo Socuéllamos i el de l’Atlètic Llevant contra el Puertollano. Menys sort ha tingut l’Intercity, que ha perdut en la visita al Múrcia.

L'Hèrcules s'abona al patiment

L'afició herculana s'està quedant sense ungles, però si arriben els gols just abans del xiulit final, el patiment haurà valgut la pena. Hui, contra el Mar Menor, tot i jugar amb superioritat numèrica des de la primera part, l'equip alacantí no ha pogut avançar-se fins a l'últim minut del temps reglamentari.

El conjunt murcià s'ha posat per davant en el marcador amb un gol de penal en el minut 34 i cinc minuts després es quedava amb deu jugadors per l'expulsió de Sergio León. El jugador de l'Hèrcules Raúl González ha fallat un penal que haguera posat les taules just abans del descans.Als dos minuts de la represa ha arribat la igualada, gràcies a un gol en pròpia porta de Rafael Páez. L'equip entrenat per Manolo Díaz ho ha intentat de totes les maneres, però el gol de la victòria es resistia, fins al minut 89, quan Elliot Gómez ha donat els tres punts a l'equip del Rico Pérez.

L'Hèrcules encadena dos triomfs consecutius i es manté invicte en la nova Segona RFEF, categoria que encapçala a falta dels partits dels altres partits de la jornada. La pròxima setmana visitarà el Luis Suñer Picó d'Alzira.

Empat en el derbi Eldenc-Alzira

El pròxim rival de l’Hèrcules serà l’Alzira, que ha tornat a l’escenari en el qual va aconseguir l’ascens a Segona RFEF en el mes de maig passat, el Nou Pepico Amat d’Elda. Els dos equips arribaven al duel amb dos punts en dues jornades i el resultat final no podia ser un altre que l’empat. Els alzirencs s’han avançat en el minut 70 mitjançant Mario Sesé, i Eliseo, en les acaballes del partit, ha fet la igualada per a goig d’una afició local que celebrava el centenari del seu club.

La Nucia no passa de l’empat

La Nucia no ha pogut aconseguir la segona victòria de la temporada al Camilo Cano i s’ha hagut de conformar amb un punt contra el Yugo Socuéllamos (0-0). L’equip local, que comptava amb la baixa de César Ferrando a la banqueta per un positiu en Covid-19, ho han intentat fins al final, però no han estat encertats en la finalització.

L’Atlètic Llevant suma un punt a Puertollano

El filial granota ha aconseguit un bon punt en la visita al Puertollano (0-0). L’equip d’Alessio Alessio Lisci encadena dues jornades sense perdre i es manté en la zona mitja de la classificació.

Derrota de l’Intercity

Un altre equip que ha ascendit a la nova quarta categoria del futbol espanyol, l’Intercity, no ha pogut sumar en la seua visita a un dels màxims candidats a Primera RFEF, el Reial Múrcia (2-0) i continuarà una setmana més en llocs de descens a Tercera RFEF.