L'Hèrcules suma la cinquena victòria seguida i pressiona els líders

Cinc equips valencians ocupen els sis primers llocs del grup cinqué de la Segona RFEF

Carlos David celebra el gol de la victòria
Carlos David celebra el gol de la victòria / Twitter: @cfhercules

El grup cinqué de Segona RFEF parla valencià. La jornada 16 deixa cinc equips valencians entre els sis primers llocs de la classificació. La Nucia es manté en el lideratge tot i l'empat contra el Recreativo Granada, amb els mateixos punts que l'Intercity, i un més que l'Hèrcules. L'Alzira, cinqué, es manté en llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF, amb els mateixos punts que l'Eldenc, que es sisé. L'Atlètic Llevant, que porta tres jornades sense guanyar, és desé.

L'Hèrcules posa la directa

A l'Hèrcules li ha costat arrancar en la nova Segona RFEF, però ara mateix és l'equip més en forma del grup cinqué. Els alacantins sumen ja cinc victòries consecutives després de véncer el Toledo per la mínima (1-0) al Rico Pérez.

Un solitari gol de Carlos David en l'equador de la segona part ha sigut suficient perquè l'equip de Sergio Mora aconseguisca un altre triomf i se situe a només un punt del primer lloc, que comparteixen La Nucia i l'Intercity, i que dona l'ascens directe a Primera RFEF.

L'Intercity no frena

Ja fa 13 jornades que l'Intercity no perd i s'afiança en la part alta de la classificació després de guanyar 0-1 en la visita al Polideportivo El Ejido. El gol de Benja en la primera part ha valgut perquè l'equip de Sant Joan d'Alacant sume tres punts més.

La Nucia manté el lideratge

La Nucia no ha pogut sumar un nou triomf contra el Recreativo Granada, però manté el lideratge del grup. L'equip de César Ferrando no ha estat encertat de cara a porteria i no ha passat de l'empat a zero contra els andalusos, un dels rivals més incòmodes de la categoria.

L'Eldenc es retroba amb el triomf

Després de dues jornades sense guanyar, l'Eldenc ha sumat tres punts que el situen a les portes del play-off d'ascens a Primera RFEF en derrotar 4-0 el Marchamalo, cuer del grup. Albert Ramis, per partida doble, i Musa i Gutiérrez han sigut els golejadors de l'equip de José Juan Romero.

L'Alzira es manté en zona de play-off

L'Alzira ha sumat un punt en la sempre complicada visita a l'Atlètic Pulpileño. L'equip entrenat per Dani Ponz ha empatat a un gol i es manté una jornada més en els llocs que donen accés a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF. Chema Moreno ha sigut l'autor del gol alzirenc.

L'Atlètic Llevant s'oblida de guanyar

L'Atlètic Llevant ha empatat a un gol contra el Mar Menor i ja fa tres jornades que no coneix el triomf. Tot i avançar-se en el marcador ben prompte, en el minut 2 mitjançant Toni Herrero, el filial granota no ha pogut aguantar l'avantatge i ha vist com els murcians aconseguien la igualada.