L'Hèrcules se situa segon i té a la mà l'ascens directe

L'equip alacantí depén d'ell mateix per a pujar perquè està a només un punt del Lleida, que ha de visitar el Rico Pérez en l'última jornada

Nico celebra un gol
Nico celebra un gol / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en el grup tercer de Segona Federació, després de derrotar 0-1 el Manresa amb un gol solitari de Mendes en el tram final del partit.

L'equip alacantí ha aprofitat les entropessades dels rivals per a pujar fins al segon lloc de la classificació, a només un punt del Lleida, quan només falten tres jornades perquè concloga la Lliga. La bona notícia per als de Rubén Torrecilla és que depenen d'ells mateixos per a ser campions i, per tant, aconseguir l'ascens directe, ja que reben els catalans en l'última jornada al Rico Pérez.

Empat en els dos duels autonòmics

En la jornada 31 del grup tercer de Segona RFEF hi ha hagut dos partits entre equips valencians i tots dos han acabat en taules. El Mestalla ha empatat 2-2 contra el Torrent, en un duel marcat pels tres penals assenyalats a favor de l'equip visitant. Els de Miguel Ángel Angulo s'han avançat en la primera part amb dos gols d'Hugo González en només un minut. Però els de Vicente Mir han restablit la igualada en la represa, amb dues dianes des dels onze metres, obra de Christian i Chavarria. Amb aquest resultat, els dos equips es queden en la zona mitjana de la taula, lluny de la zona de descens.

L'altre duel autonòmic l'han disputat l'Atlètic Saguntí i la Nucia al Nou Camp de Morvedre. I el partit ha acabat amb repartiment de punts i sense gols. Amb aquest resultat, els locals es mantenen en la zona de play-off de permanència, mentre que els de la Marina Baixa ja estan descendits.

L'Oriola es consolida en zona de play-off

En el grup quart, l'Oriola s'ha refermat en la zona de pay-off d'ascens a Primera RFEF, després de capgirar un partit que perdia 2-0 contra el Cadis Mirandilla. Juanmi Callejón, amb un doblet, i Revi, han culminat la remuntada. Els del Baix Segura mantenen tres punts de distància sobre el sisé classificat, quan falten només tres jornades perquè concloga la Lliga.

Derrota de l'Alzira

L'única derrota valenciana de la jornada l'ha patida l'Alzira, que ha perdut 1-3 contra el Manresa al Luis Suñer Picó. El partit ha estat marcat per l'expulsió de Solbes en el minut 8, que ha suposat un penal i el 0-1 per als catalans. Tot i això, l'equip de Marc García ha aconseguit empatar en inferioritat en la primera part, amb un gol de Lado. En la represa, el Terrassa s'ha tornat a avançar amb un altre penal, i poc després ha arribat el tercer i definitiu. Amb aquest resultat, l'equip de la Ribera Alta continua fora de la zona de descens, que queda ara a només dos punts.