L'Hèrcules, segon, cau en el descompte contra el líder de la Segona B

Empats de Villarreal B, Mestalla, La Nucia i l'Alcoià, mentre que l'Atlètic Llevant ha aconseguit la primera victòria, contra l'Atzeneta.

L'Atlètic Llevant ha sumat el primer triomf de la temporada amb gols de Monterde, Soberón i Sevikyan
L'Atlètic Llevant ha sumat el primer triomf de la temporada amb gols de Monterde, Soberón i Sevikyan / @CanteraGranota.

Derrota de l'Hèrcules en el temps afegit que augmenta la distància del líder respecte dels seus perseguidors, entre els quals també es troba l'Oriola, que hui ha guanyat i es consolida en llocs de promoció d'ascens. Els filials groguet i valencianista han empatat, com també ho han fet la Nucia i l'Alcoià. L'Atlètic Llevant ha sumat la primera victòria de la temporada, a costa de l'Atzeneta, fanalet roig de la categoria.

L'Eivissa, imparable

L'Hèrcules, segon classificat en el grup 3B de la Segona Divisió B, s'enfrontava al líder invicte de la categoria, l'Eivissa, a l'estadi Can Misses de l'illa. Un gol en l'última jugada ha desequilibrat el marcador quan el partit ja agonitzava. Una llàstima que se'ls haja escapat el punt de l'empat perquè, a banda, amb els tres punts sumats, els illencs se situen set punts per davant.

L'Oriola continua tercer

Una nova victòria de l'Oriola el manté en posicions del play-off d'ascens a Segona Divisió, tercer i empatat a punts amb l'Hèrcules. Aquest diumenge han guanyat l'altre equip balear, la Penya Esportiva Santa Eulàlia, a Los Arcos. Solano ha fet l'únic gol del partit en el minut 81.

Empat entre els filials groguet i valencianista

El Villarreal B i el València Mestalla s'han repartit els punts en el partit que els enfrontava al Mini Estadi de la Plana Baixa. Són dos equips amb dinàmiques totalment diferents: els groguets no han perdut en els últims cinc partits, encara que sumen tres empats, i els blanc-i-negres encara no coneixen la victòria: sumen quatre punts en sis partits.

Primera victòria de l'Atlètic Llevant

El filial granota ha sumat el primer triomf de la temporada contra l'Atzeneta, un altre equip que encara no n'havia sumat cap. Monterde, Soberón i Sevikyan han marcat els gols del Llevant i Javi Garcia ha marcat el de l'equip entrenat per David Albelda. Els dos equips continuen en zona de promoció de descens: els de Luis García Tevenet tenen cinc punts mentre que els d'Albaida són el fanalet roig amb només dos.

Empat a tot entre la Nucia i l'Alcoià

La Nucia i Alcoià arribaven al partit amb idèntics registres en aquest inici de temporada: una victòria, dos empats, dues derrotes, dos gols a favor i cinc en contra. I, com no podia ser d'una altra manera, el partit ha acabat amb empat a zero, per a continuar amb aquesta igualtat. La Nucia ha acabat amb deu per l'expulsió d'Hermosa en el minut 71.

També et pot interessar

stats