L'Hèrcules s'endú el derbi d'Alacant (1-2)

L'Alzira rescata un punt contra La Nucia mentre que l'Atlètic Llevant i Eldenc no guanyen a domicili

Els jugadors de l'Hèrcules celebren el primer gol contra l'Intercity
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el primer gol contra l'Intercity / Twitter: @cfhercules

Un Intercity amb pocs anys en el món del futbol i un Hèrcules amb un segle d'història han estrenat un derbi alacantí en un partit amb molta intensitat a la ciutat esportiva Antonio Solana.

Els dos equips han acabat amb deu jugadors i ha sigut l'entrenat per Manolo Díaz el que s'ha enmportat els tres punts. Un gol de Bikoro, just després de recuperar la igualtat numèrica, ha avançat els herculans; Benja ha empatat en el 88 i, en el temps de descompte, Chuli ha fet el gol de la victòria de l'Hèrcules.

El conjunt del Rico Pérez suma així la primera victòria en la categoria després d’empatar en la primera jornada contra el Recreativo Granada. També un punt va sumar l'Intercity en el seu debut, contra l'Eldenc.

L'Alzira rescata un punt contra La Nucia

En la mateixa categoria que els equips alacantins també estan l'Eldenc, l'Atlètic Llevant, l'Alzira i La Nucia. Aquests dos últims han empatat (2-2) en l'altre derbi valencià de la jornada gràcies a un gol de Beli just en els últims segons del partit. Javier Martín i Fofo havien fet els gols de l'equip de César Ferrando i abans Chema Moreno havia avançat els de la Ribera Alta.

L'Alzira suma el segon punt seguit mentre que La Nucia, que ha estat a punt de situar-se líder, es col·loca amb quatre punts, com els set primers classificats de la nova Segona RFEF. La pròxima jornada l'equip del Camilo Cano s'enfrontarà al Yugo Socuéllamos mentre que els alzirenys visitaran Elda.

L'Atlètic Llevant i Eldenc no guanyen a domicili

El filial granota no ha pogut continuar de la mateixa forma que va començar la temporada, quan va véncer 2-0 el Socuéllamos, i en la visita a l'Atlètic Pulpileño d'Almeria ha encaixat la primera derrota (1-0).

L'Eldenc ha tingut molt a prop el primer triomf de la temporada quan Pajarero ha marcat, a deu minuts del final, al camp del Mar Menor. Però l'equip murcià ha trobat el gol de l'empat (1-1) pocs minuts després per a sumar el seu primer punt en la classificació.