L'Hèrcules s'acosta al lideratge

L'equip alacantí ha derrotat l'Atlètic Saguntí per 3-0 i se situa a només tres punts de l'ascens directe a Primera RFEF

Mendes celebra un dels gols
Mendes celebra un dels gols / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules torna a estar a tir de pedra del primer lloc del grup tercer de Segona RFEF. L'equip alacantí ha aconseguit la segona victòria seguida, després de derrotar per 3-0 l'Atlètic Saguntí en un dels duels autonòmics valencians de la jornada 30. Amb aquest resultat, els de Rubén Torrecilla se situen a només tres punts de l'ascens directe, que marca el Badalona Futur.

L'Atlètic Saguntí ha pogut avançar-se en el minut 8, però el gol no ha pujat al marcador per un ajustat fora de joc. I just abans del descans ha arribat el gol de l'Hèrcules, després d'una treta des del cantó que un jugador visitant s'ha introduït a la pròpia porteria. En la represa, els alacantins han ampliat la renda amb les dianes de Mendes i Nico. La derrota fa caure l'equip del Camp de Morvedre a la zona de play-off de permanència.

L'Alzira s'endú l'altre duel valencià

La jornada 30 en Segona Federació ha tingut un altre duel entre equips valencians al Camilo Cano. La Nucia, ja descendit, ha perdut per 1-2 contra l'Alzira, que agafa aire i escapa de la zona perillosa. Nacho Vila, en la primera part, i Palacín, en el minut 90, han fet els gols dels de Marc García, i Mario Robles, ja en temps afegit, ha marcat el gol de l'honor local. Amb aquest triomf, els de la Ribera Alta s'allunyen a cinc punts de la zona de descens.

L'Oriola torna a zona de play-off

L'únic equip valencià del grup quart, l'Oriola, s'ha retrobat amb el triomf i torna a la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. L'equip del Baix Segura ha derrotat l'Estepona per 2-0 a Los Arcos, amb dos gols de Revilla, un en cada part, i pugen a la quarta plaça de la classificació.

El Torrent es fa fort a casa

El Torrent ha tornat a guanyar al camp de Sant Gregori i ha fet un pas de gegant cap a la permanència en Segona RFEF. L'equip de Vicente Mir ha derrotat el Formentera per 3-0, amb gols de Raúl Ruiz, Chavarría i Boris, i deixa el descens a nou punts, quan només en queden dotze en joc.

Derrota del Mestalla

El València Mestalla ha vist truncada la ratxa de tres triomfs seguits i cinc jornades sense perdre, després de caure per 1-0 contra el Terrassa. A pesar de la derrota, l'equip de Miguel Ángel Angulo es manté en la zona mitjana de la taula, amb set punts de distància sobre la zona de descens.