L'Hèrcules es retroba amb el triomf

L'equip alacantí ha guanyat 0-1 el Lleida i continua a dos punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF

Roger Riera celebra el gol
Roger Riera celebra el gol / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha tornat a guanyar tres jornades després. L'equip alacantí ha vençut 0-1 el Lleida amb un gol de Roger Riera en l'equador de la primera part. Aquest triomf situa l'equip de Lolo Escobar seté, a dos punts del cinqué, el Manresa, que marca la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Atlètic Saguntí, en ratxa

L'Atlètic Saguntí ha enllaçat la sisena jornada sense perdre en véncer 1-0 el Deportivo Aragón al Nou Camp de Morvedre, gràcies a un gol de Juanmna Acevedo en l'equador de la represa. L'equip de Sergi Escobar s'allunya de la zona de descens a Tercera RFEF i cada vegada està més prop de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

Derrotes del Mestalla i l'Alzira

El València Mestalla ha encaixat la sisena derrota de la temporada en caure 1-3 contra l'Espanyol B a Paterna. L'equip de Miguel Ángel Angulo ha hagut d'anar sempre a contracorrent, ja que els catalans s'han avançat 0-2 en la primera part. Diego López ha retallat distàncies poc abans del descans, però els visitants han sentenciat amb el tercer i definitiu en l'equador de la represa. El filial valencianista es manté tercer, però cada vegada està més lluny del primer lloc, que dona l'ascens directe a Primera RFEF.

L'Alzira encadena ja set jornades sense guanyar després de perdre per 3-1 contra l'Olot. El partit ha estat marcat per l'expulsió en el minut 28 del porter Adrián Fernández. Tot i jugar amb un futbolista menys, l'equip de Marc García s'ha avançat només començar la represa, gràcies a un gol d'Álvaro. Però els catalans han aprofitat la superioritat numèrica per a donar-li la volta al duel. Els de la Ribera Alta es mantenen amb 33 punts, en el lloc que els obligaria a jugar un play-off per a mantindre's en la categoria.