L'Hèrcules remunta el derbi contra l'Atlètic Saguntí (2-3)

L'equip alacantí perdia per 2-0 a l'inici de la segona part, però li ha donat la volta al partit amb un gol de Sandro en el temps afegit

Jornada 16 de Segona RFEF

L'Hèrcules ha sigut l'únic equip valencià que ha aconseguit la victòria en la jornada 16 del grup tercer de Segona RFEF. L'equip alacantí s'ha endut el derbi contra l'Atlètic Saguntí després després de remuntar un 2-0 en contra, mentre que el València Mestalla i l'Alzira no han passat de l'empat en els partits respectius.

En el derbi disputat al Nou Camp de Morvedre, l'equip romà s'ha avançat en la primera part amb un gol de Nacho Ramón i, a penes començar la represa, César Díaz ha ampliat l'avantatge per als locals. Però l'Hèrcules no s'ha rendit i el gol de Jean Paul en el minut 55 li ha donat esperances de puntuar. Chacartegui ha empatat en el 77 i Sandro Toscano, ja en temps afegit, ha desfermat la bogeria en completar la remuntada (2-3).

L'equip alacantí ja encadena quatre partits sense perdre amb Lolo Escobar a la banqueta i s'acosta a la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF, mentre que l'Atlètic Saguntí acumula sis jornades sense guanyar i cau al lloc de promoció per la permanència.

El Mestalla no passa de l'empat

El València Mestalla ha sumat un nou empat, el tercer en les quatre últimes jornades, en empatar sense gols contra el Penya Esportiva. L'equip de Miguel Ángel Ángulo, que ja porta huit jornades sense conéixer la derrota, es consolida en els llocs que donen accés a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Alzira deixa escapar dos punts

L'Alzira ha sumat un punt agredolç en la visita a l'Eivissa Illes Pitiüses. L'equip de la Ribera Alta s'ha avançat 0-2 en l'equador de la primera part gràcies als gols de Solbes i Pitu, però els illencs han retallat distàncies just abans del descans. Ja en la represa, l'equip local ha aconseguit el definitiu empat a dos. Tot i haver deixat escapar dos punts, l'Alzira encadena set jornades sense perdre i deixa la zona de descens a Tercera RFEF.